Tai Chi Chuan - Chi Kung - Nei Kung
100 napos kihívás

Hétvégi Tai Chi Chuan Gyakorlónap 2023. augusztus 19.

minden szintnek, 2022. augusztus 19.-én szombaton 8:00-11:00 és 13:00-15:00 óráig,

Ez az augusztusi Gyakorlónap.

Mostanában inkább ezt az eseményt tartjuk:

Hétvégi Tai Chi Gyakorlónap – havonta 2024.

Építve a lelkesedésetekre, jó idő esetén, amikor csak lehet, a Gyakorlónapokat szabadtérre szervezem! Így ki tudjuk használni a szabadtér adta lehetőségeket, a plusz teret. Ez segíti a Tai Chi és Chi Kung képességek fejlődését.

A Gyakorlónapokon, és az Intenzív Rendszeres Gyakorlásokkal lehet fejlődni, pótolni, csökkenteni azt az érzést, hogy le vagyok maradva, és előkészítjük egyben a táborokat is, felkészülünk rá, hogy az intenzív gyakorlást mindenki jól bírja, és senkinek ne legyen ott már erőnléti problémája

Most azok a csoportok, ahol tudják már a formákat, ők extra gyakorlási időt kapnak, amire az edzéseken fognak felkészülni, ott, és a helyszínen kapnak majd instrukciókat. Ez nem kötelező, hanem egy plusz lehetőség a gyakorlásra.

A gyakorlónap programjából:

Kiknek szól?
Teljesen kezdőknek, kezdőknek, haladóknak, és mindazoknak, akik a Yang stilusú Tai Chi Chuan formáit és belső munkáját (Nei Kung, Nei Jia) szeretnék gyakorolni, pontosítani.

Mit fogunk gyakorolni?
Megérkezés, bemelegítés, Chi Kung, légzőgyakorlatokat végzünk, majd nyújtunk és gyakoroljuk a Tai Chi mozdulatokat, formáit.

Mi várható még?
Az alapgyakorlatokat, teljesen kezdőtől a haladó szintig, plusz a pusztakezes és az eszközös Formákat, a 48, 108, szablya-, kard-, lándzsa-formákat. Én készülök programmal, de ha jönnél, előzetesen elküldheted, mit szeretnél gyakorolni. A nyárra és a meleg időre készülve, több Nei Kung gyakorlat lesz. A vázlatból látszik, mik az előzetes tervek, viszont minden további részlet a megjelent résztvevőktől függ.

 • Alapgyakorlatok
 • Chi Kung
  • Tavasz Visszahozatala Bian Hui Chon Gong
  • Hun Yuan Tai Chi Nei Kung
  • Nei Kung légzések – külön, és az egyes mozdulatokban
  • Intenzív Tűz Kör gyakorlatok, főleg, ha szabadtéren leszünk
  • Légzőgyakorlatok a mozgásban
 • Teljesen Kezdőknek:
  • Tai Chi  Mozdulatok
  • Kisforma
 • Haladóknak
  • Pusztakezes formák
   • 48
   • 108
  • Eszközös formák
   • 27 Szablya forma
   • 16 Lándzsa forma
   • Bot forma
   • 36 és 54 Kard formák

Mit kell hozni a Gyakorlónapra?
Jókedvet, Ha tanultad már valamelyik eszközös formát, akkor az eszközös formákhoz eszközöket kell hozni, egyéb esetben a pusztakezes formák gyakorlására van lehetőség.

Hol?
Helyszíne: 

 • Szuper új helyszínt találtam! Augusztusban a Balatonnál!
 • Azért, hogy gyorsabban és könnyebben odatalálj, a pontos helyszínéért hívj fel vagy írj nekem!
 • Bizz bennem, a hely nagyon jó és szuper!
 • Tehát a gyakorlónap pontos helyszínéért hívj vagy írj nekem!
 • Jelentkezésed után elküldöm a pontos címet!
 • Amennyiben elküldöd a telefonszámod visszahívlak.

 

Szabadtéren, a Balaton északi partján, a szálláshely udvarán, melyre már jelentkezhetsz is!

Nyári Tai Chi Chuan Gyakorló Hétvége 2023. augusztus 16-20.

Gyere Te is!

Telkibanya-2016-06-29-SanBao-Tai-Chi-Chi-Kung-Nei-Kung-P6290277

Telkibanya-2016-06-29-SanBao-Tai-Chi-Chi-Kung-Nei-Kung-P6290277

 

 • Időpont: 2023. augusztus 19. szombat, 8:00-11:00 és 13:00-16:00 óráig.

 

 • Csatlakozz a gyakorlónaphoz most!

A Tai Chi Chuan Gyakorló Hétvége helyszíne előfordulhat, hogy elsőre messzinek és távolinak tűnik az eddigi helyszínektől, de ez nincs így és nem az eddigi helyszínről fogsz érkezni, maximum egy kicsit más irányba kell elindulni.

Ajánlott viselet:
A gyakorlónapra lehet jönni gyakorlóruhában, vagy lehetőség van átöltözni a helyszínen is! Az edzésre kényelmes váltóruhát, tréningnadrágot, pólót, benti, illetve teremcipőt, vékony pulcsit és innivalót érdemes hozni.

“A tai chi kell nekem: olyan sok feszültséget oldott fel bennem, és egyértelműen a harmónia irányába rendezte az energiáimat, ráadásul még testmozgás is, amire szükségem van. Aztán a következő kedden már ott figyeltem az edzésen, ahogyan azóta is minden héten.”

„A tai-chi megtanított arra, ami előtte soha sem ment. Korábban nem is tudtam mozdulatsorokat megjegyezni, nem akartam, nem is motivált. A tai-chi növelte a koncentrációs képességemet, a türelmemet és az egyensúlyérzékemet.”

„A tai chi az első naptól teljesen magával ragadott, bár éreztem, hogy a bennem lévő feszültségek meglátszanak a mozdulataimban. Élveztem a gyakorlás közben megélt harmóniát, a szépséget, és a közös tanulást, gyakorlást is”

Várlak, hogy megismerd és elkezdd, újrakezdd, elmélyítsd a Tai Chi tanulmányaid és annak művészetét tai chi és chi kung specialista tanár felügyelete alatt!

Hozzájárulás a gyakorlónap programszervezéséhez 9.000.-Ft/fő, ha csak fél napra jönnél, akkor 6.000.-Ft, melyet, ha szeretnél részt venni a Tai Chi Gyakorlónapon, akkor utald át is utalhatod Farkas Gábor Raiffeisen Banksz.: 12024009-00575013-00200001

Az utalás közleményébe kérlek írd be a számlázási címed, amire kiállítom a számlát és azt, tai chi, a neved nem kell, ha saját szláról utalsz. Utaláskor mindenképpen számlát kell kiállítanom, készpénzzel történő fizetésnél nyugtát is tudok adni.

Neved az utalásból látom! Ha másnak utalsz, akkor kérlek azt írd, kinek és a számlázási címed.

Ha nem szeretnél utalni, akkor a programszervezési hozzájárulást a helyszínen is odaadhatod. Azért, hogy rendben tudjalak fogadni, kérlek, küldd el jelentkezésed E-mail –ben!

15.00 órától lehetőség van a DÉLUTÁNOS MŰSZAKra is 🙂 Folyamatosan végzett formák megállás nélkül. Különböző mozdulatok, vagy formagyakorlatok folyamatosan végezve, megállás nélkül, maximum 3 órán keresztül.

Itt jelentkezhetsz a májusi Hétvégi Tai Chi Chuan Gyakorlónapra és a DÉLUTÁNOS MŰSZAKra is:

Jelentkezésedhez írj e-mail-t itt: Kapcsolat

 

Mostanában inkább ezt az eseményt tartjuk:

Hétvégi Tai Chi Gyakorlónap – havonta 2024.

Találkozunk a Hétvégi Tai Chi Gyakorlónapon!

 

A rendszeres gyakorlás mellett, az egyszeri hosszabb idejű gyakorlások is segítenek abban, hogy hamarabb tapasztald meg a Tai Chi pozitív és jótékony hatásait!

Az edzéseket vezeti, és további információ:

Farkas Gábor Viking a SanBao Iskola vezetője

+36 209 717 431 E-mail

Bejelentkezned szükséges, kérdés esetén hívj vagy írj bátran!

2023. augusztus 19. szombat

Mostanában inkább ezt az eseményt tartjuk:

Hétvégi Tai Chi Gyakorlónap – havonta 2024.

Csatlakozz a Hétvégi Tai Chi Gyakorlónaphoz most!

Gyere Bátran és gyakorolj Tai Chit és Chi Kungot!

Szombaton tábortűz!

Tabortuz Tinnye 2017-05-19

Amennyiben biztosan ott akarsz lenni a a Hétvégi Tai Chi Gyakorlónapon, akkor utald át most a programszervezési hozzájárulást, 9.000.- Forintot, Farkas Gábor Raiffeisen Banksz.: 12024009-00575013-00200001

Az utalás közleményébe kérlek írd be a számlázási címed, amire kiállítom a számlát és azt, tai chi, a neved nem kell, ha saját szláról utalsz. Utaláskor mindenképpen számlát kell kiállítanom, készpénzzel történő fizetésnél nyugtát is tudok adni.

Neved az utalásból látom! Ha másnak utalsz, akkor kérlek azt írd, kinek és a számlázási címed.

„Talán nem én vagyok az egyetlen, akinek a fejében él egy elképzelés arról, hogyan is kell egy Mesternek kinéznie és viselkednie. Így voltam ezzel én is anno, amikor elkezdtem Tai Chi-zni – elképzeltem, hogy egy kb. 40 éves, komoly, megállapodott és már teljesen kész ember fog tanítani, rávezetni az útra. Ehelyett… 🙂 „

„Ma sem néz ki sokkal öregebbnek, mint akkor, amikor előszőr találkoztam vele…”

„Szóval hosszú ideig elhúzódó bonyodalmak és furfangos időtologatás után megérkeztem első Yang stílusú tai chi órámra, igencsak január vége felé, ahol az öreg, köldökét verdeső ősz kecskeszakállal rendelkező kínai mester helyett egy fiatal, vörösesszőke, mosolygós Viking fogadott. Gyanakvóan hunyorítottam össze szemeim és felvettem a „Na, majd meglátjuk!” kemény attitűdöt…”

Hírek, események

Aranyvirág meditáció II. tanulás, gyakorlás

Kedves Érdeklődő! Örömmel értesítelek, hogy lehetőséged van a Aranyvirág meditáció II. online tanuláson, gyakorláson részt venni február közepétől, március, április és május hónapban, összesen 5 alkalommal! A tanfolyamon kívül, heti 3, maximum 5 gyakorlás elegendő, így ezzel a gyakorlással részt vehetsz a 100 napos Lite (TM) Tai Chi Chuan és Chi Kung kihívásban! Aranyvirág meditáció a

Légzőgyakorlatok Nei Kung Kezdő és Haladó online tanulás, gyakorlás – felvételről

Légzőgyakorlatok I. és / vagy II. Nei Kung Kezdő és Haladó online tanulás, gyakorlásra felvételről jelentkezni, és részt venni, 2 hónapon keresztül, a választott tanfolyamtól függően 4-6 alkalommal! Légzőgyakorlatok Nei Kung – Belső Munka. Munka a figyelemmel, légzéssel, befelé figyeléssel. A légzőgyakorlatokon keresztül megmasszírozzuk a belső szerveinket, chit gyűjtünk, és keringetünk a légzésünk és a figyelmünk segítségével. Légzőgyakorlatok I. Nei

Keddi Tai Chi és Chi Kung Teljesen Kezdő, Alapozó Alaptanfolyam Budapesten

Kedves Érdeklődő! Teljesen Kezdők számára indítok Teljesen Kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyamot Budapesten, jól megközelíthető helyszínen! A személyes, jelenléti foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji, Tajcsi) és a Chi Kung (Qi Gong, Csikung) tanulását.

Kezdő Chi Kung tanfolyam – Teljesen kezdőknek és ismétlőknek – Zoomon Online Felvételről

Chi Kung Tanfolyam Kezdőknek és Ismétlőknek – online felvételről Kezdő Chi Kung tanulása, gyakorlása – kérdések, jelentkezés – Online Felvételről Örömmel tájékoztatlak, hogy lehetőség van Kezdő és Ismétlő Chi Kung Tanfolyamra – online felvételről! Haladó Chi Kung akkor lesz, ha jelzed nekem, hogy szeretnél jönni!

Online Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyam Zoomon Felvételről

Kedves Érdeklődő! Teljesen kezdők számára Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi (Taiji) és Chi Kung (Qigong) Alaptanfolyam Zoomon Online Felvételről, egyéni kezdéssel, a jelentkezésed utáni első csütörtöktől 18:30-20:00 óráig. A Zoomon Online Felvételről foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji) tanulását és nincs lehetősége eljönni a heti rendszerességű személyes edzésekre.

A 100 napos kihívásról olvashatsz

100napos Tai Chi és Chi Kung mentorálási program 2024. Olvasd el a cikkeket a kihíváshoz való felkészüléshez! Töltsd le a 4 oldalas ismertetőt, összefoglalót, melyben gyakorlatjavaslatok is vannak a kihíváshoz! Az összefoglalóban vannak ötletek, javaslatok, milyen gyakorlatokat javasolt végezni. A teljes felkészüléshez szükséges a többi cikk elolvasása, a személyes konzultáció, és az oldal alján lévő

Viking

Farkas Gábor Viking
Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Lépj kapcsolatba velem!
Viking tanfolyamaira az alábbi elérhetőségeken keresztül tudsz jelentkezni: +36 20 971 7431

hello[kukac]sanbao[pont]hu

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!

"A Tavasz Visszahozatala az, hogy az elfeledett álmaink is visszajönnek vele."

A letöltésért cserébe nem kérek semmit, még az e-mail címedet sem!
Annak viszont örülök, ha bárhol megosztod a letöltés linkjét, vagy bármely tartalmat, cikkemet, oldalamat!