Tai Chi - Chi Kung - Nei Kung
100 napos kihívás

Hétvégi Tai Chi Chuan Gyakorlónap 2019. augusztus 24.

minden szintnek, 2019. augusztus 24-én szombaton 10:00-13:00 és 16:00-19:00 óráig,

Most ez az augusztusi Gyakorlónap.

Viszont igazodva a napi programhoz, elképzelhető, hogy 10:00-13:00 és 16:00-19:00 óra helyett, 8:00-11:00 és 13:00-16:00 óráig fog tartani.

Építve a lelkesedésetekre, jó idő esetén, amikor csak lehet, a Gyakorlónapokat szabadtérre szervezem! Így ki tudjuk használni a szabadtér adta lehetőségeket, a plusz teret. Ez segíti a Tai Chi és Chi Kung képességek fejlődését.

A Gyakorlónapokon, és az Intenzív Rendszeres Gyakorlásokkal lehet fejlődni, pótolni, csökkenteni azt az érzést, hogy le vagyok maradva, és előkészítjük egyben a táborokat is, felkészülünk rá, hogy az intenzív gyakorlást mindenki jól bírja, és senkinek ne legyen ott már erőnléti problémája

Most azok a csoportok, ahol tudják már a formákat, ők extra gyakorlási időt kapnak, amire az edzéseken fognak felkészülni, ott, és a helyszínen kapnak majd instrukciókat. Ez nem kötelező, hanem egy plusz lehetőség a gyakorlásra.

A gyakorlónap programjából:

Kiknek szól?
Teljesen kezdőknek, kezdőknek, haladóknak, és mindazoknak, akik a Yang stilusú Tai Chi Chuan formáit és belső munkáját (Nei Kung, Nei Jia) szeretnék gyakorolni, pontosítani.

Mit fogunk gyakorolni?
Megérkezés, bemelegítés, Chi Kung, légzőgyakorlatokat végzünk, majd nyújtunk és gyakoroljuk a Tai Chi mozdulatokat, formáit.

Mi várható még?
Az alapgyakorlatokat, teljesen kezdőtől a haladó szintig, plusz a pusztakezes és az eszközös Formákat, a 48, 108, szablya-, kard-, lándzsa-formákat. Én készülök programmal, de ha jönnél, előzetesen elküldheted, mit szeretnél gyakorolni. A nyárra és a meleg időre készülve, több Nei Kung gyakorlat lesz. A vázlatból látszik, mik az előzetes tervek, viszont minden további részlet a megjelent résztvevőktől függ.

 • Alapgyakorlatok
 • Chi Kung
  • Tavasz Visszahozatala Bian Hui Chon Gong
  • Hun Yuan Tai Chi Nei Kung
  • Nei Kung légzések – külön, és az egyes mozdulatokban
  • Intenzív Tűz Kör gyakorlatok, főleg, ha szabadtéren leszünk
  • Légzőgyakorlatok a mozgásban
 • Teljesen Kezdőknek:
  • Tai Chi  Mozdulatok
  • Kisforma
 • Haladóknak
  • Pusztakezes formák
   • 48
   • 108
  • Eszközös formák
   • 27 Szablya forma
   • 16 Lándzsa forma
   • Bot forma
   • 36 és 54 Kard formák

Mit kell hozni a Gyakorlónapra?
Jókedvet, Ha tanultad már valamelyik eszközös formát, akkor az eszközös formákhoz eszközöket kell hozni, egyéb esetben a pusztakezes formák gyakorlására van lehetőség.

Hol?
Helyszíne: 

 • Balatonnál
 • Szuper új helyszínt találtam!
 • Azért, hogy gyorsabban és könnyebben odatalálj, a pontos helyszínéért hívj fel vagy írj nekem!
 • Bizz bennem, a hely nagyon jó és szuper!
 • Tehát a gyakorlónap pontos helyszínéért hívj vagy írj nekem!
 • Jelentkezésed után elküldöm a pontos címet!
 • Amennyiben elküldöd a telefonszámod visszahívlak.

 

 • Időpont: 2019. augusztus 24. szombat, 10:00-13:00 és 15:00-18:00 óráig.

Viszont igazodva a napi programhoz, elképzelhető, hogy 10:00-13:00 és 16:00-19:00 óra helyett, 8:00-11:00 és 13:00-16:00 óráig fog tartani.

 

 • Csatlakozz a gyakorlónaphoz most!

A Tai Chi Chuan Gyakorló Hétvége helyszíne előfordulhat, hogy elsőre messzinek és távolinak tűnik az eddigi helyszínektől, de ez nincs így és nem az eddigi helyszínről fogsz érkezni, maximum egy kicsit más irányba kell elindulni.

Ajánlott viselet:
A gyakorlónapra lehet jönni gyakorlóruhában, vagy lehetőség van átöltözni a helyszínen is! Az edzésre kényelmes váltóruhát, tréningnadrágot, pólót, benti, illetve teremcipőt, vékony pulcsit és innivalót érdemes hozni.

“A tai chi kell nekem: olyan sok feszültséget oldott fel bennem, és egyértelműen a harmónia irányába rendezte az energiáimat, ráadásul még testmozgás is, amire szükségem van. Aztán a következő kedden már ott figyeltem az edzésen, ahogyan azóta is minden héten.”

“A tai-chi megtanított arra, ami előtte soha sem ment. Korábban nem is tudtam mozdulatsorokat megjegyezni, nem akartam, nem is motivált. A tai-chi növelte a koncentrációs képességemet, a türelmemet és az egyensúlyérzékemet.”

“A tai chi az első naptól teljesen magával ragadott, bár éreztem, hogy a bennem lévő feszültségek meglátszanak a mozdulataimban. Élveztem a gyakorlás közben megélt harmóniát, a szépséget, és a közös tanulást, gyakorlást is”

Várlak, hogy megismerd és elkezdd, újrakezdd, elmélyítsd a Tai Chi tanulmányaid és annak művészetét tai chi és chi kung specialista tanár felügyelete alatt!

Hozzájárulás a gyakorlónap programszervezéséhez 6.500.-Ft/fő, ha csak fél napra jönnél, akkor 4.000.-Ft, melyet, ha szeretnél részt venni a Tai Chi Gyakorlónapon, akkor utald át is utalhatod Farkas Gábor Raiffeisen Banksz.: 12024009-00575013-00200001

Az utalás közleményébe kérlek írd be a számlázási címed, amire kiállítom a számlát és azt, tai chi, a neved nem kell, ha saját szláról utalsz. Utaláskor mindenképpen számlát kell kiállítanom, készpénzzel történő fizetésnél nyugtát is tudok adni.

Neved az utalásból látom! Ha másnak utalsz, akkor kérlek azt írd, kinek és a számlázási címed.

Ha nem szeretnél utalni, akkor a programszervezési hozzájárulást a helyszínen is odaadhatod. Azért, hogy rendben tudjalak fogadni, kérlek, küldd el jelentkezésed E-mail –ben!

15.00-18:00 Lehetőség van a DÉLUTÁNOS MŰSZAKra is 🙂 Folyamatosan végzett formák megállás nélkül. Különböző mozdulatok, vagy formagyakorlatok folyamatosan végezve, megállás nélkül, maximum 3 órán keresztül.

Itt jelentkezhetsz a májusi Hétvégi Tai Chi Chuan Gyakorlónapra és a DÉLUTÁNOS MŰSZAKra is:

Jelentkezésedhez írj e-mail-t itt: Kapcsolat

Találkozunk a Hétvégi Tai Chi Gyakorlónapon!

A rendszeres gyakorlás mellett, az egyszeri hosszabb idejű gyakorlások is segítenek abban, hogy hamarabb tapasztald meg a Tai Chi pozitív és jótékony hatásait!

Az edzéseket vezeti, és további információ:

Farkas Gábor Viking a SanBao Iskola vezetője

+36 209 717 431 E-mail

Bejelentkezned szükséges, kérdés esetén hívj vagy írj bátran!

2019. augusztus 24. szombat

Csatlakozz a Hétvégi Tai Chi Gyakorlónaphoz most!

Gyere Bátran és gyakorolj Tai Chit és Chi Kungot!

Amennyiben biztosan ott akarsz lenni a a Hétvégi Tai Chi Gyakorlónapon, akkor utald át most a programszervezési hozzájárulást, 6.500.- Forintot, Farkas Gábor Raiffeisen Banksz.: 12024009-00575013-00200001

Az utalás közleményébe kérlek írd be a számlázási címed, amire kiállítom a számlát és azt, tai chi, a neved nem kell, ha saját szláról utalsz. Utaláskor mindenképpen számlát kell kiállítanom, készpénzzel történő fizetésnél nyugtát is tudok adni.

Neved az utalásból látom! Ha másnak utalsz, akkor kérlek azt írd, kinek és a számlázási címed.

“Talán nem én vagyok az egyetlen, akinek a fejében él egy elképzelés arról, hogyan is kell egy Mesternek kinéznie és viselkednie. Így voltam ezzel én is anno, amikor elkezdtem Tai Chi-zni – elképzeltem, hogy egy kb. 40 éves, komoly, megállapodott és már teljesen kész ember fog tanítani, rávezetni az útra. Ehelyett… 🙂

“Ma sem néz ki sokkal öregebbnek, mint akkor, amikor előszőr találkoztam vele…”

“Szóval hosszú ideig elhúzódó bonyodalmak és furfangos időtologatás után megérkeztem első Yang stílusú tai chi órámra, igencsak január vége felé, ahol az öreg, köldökét verdeső ősz kecskeszakállal rendelkező kínai mester helyett egy fiatal, vörösesszőke, mosolygós Viking fogadott. Gyanakvóan hunyorítottam össze szemeim és felvettem a „Na, majd meglátjuk!” kemény attitűdöt…”

Viking

Farkas Gábor Viking
Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!

Itt írj nekem!

"A Tavasz Visszahozatala az, hogy az elfeledett álmaink is visszajönnek vele."

A letöltésért cserébe nem kérünk semmit, még a az e-mail címedet sem!
Annak viszont örülünk, ha bárhol megosztod a letöltés linkjét, vagy bármely tartalmunkat, cikkünket, oldalunkat!