Tai Chi Chuan - Chi Kung - Nei Kung
100 napos kihívás

Légzőgyakorlatok Nei Kung Kezdő és Haladó online tanulás, gyakorlás – felvételről

Légzőgyakorlatok I. és / vagy II. Nei Kung Kezdő és Haladó online tanulás, gyakorlásra felvételről jelentkezni, és részt venni, 2 hónapon keresztül, a választott tanfolyamtól függően 4-6 alkalommal!

Légzőgyakorlatok Nei Kung – Belső Munka. Munka a figyelemmel, légzéssel, befelé figyeléssel. A légzőgyakorlatokon keresztül megmasszírozzuk a belső szerveinket, chit gyűjtünk, és keringetünk a légzésünk és a figyelmünk segítségével.

 • Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő az első, alapozó része a Légzőgyakorlatok Nei Kung sorozatnak, melynek elején csak légzőgyakorlatokat tanulsz, egy helyben ülő, majd álló helyzetben. Ez később kiegészül mozgásos és mozdulatkitartásos, statikus gyakorlatokkal.

.

 • Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó pontosítjuk a korábbi légzéseket, tűzkört, tanulunk hozzá még légzést, Vese-töltést, a Fa- és Föld állást, az Erő Gyakorlatot.

.

 • A Légzőgyakorlatok I-II-III. Nei Kung kiegészíti a Tai Chi formáinkat, Chi Kung mozdulatainkat és a 24 Tai Chi Nei Kung gyakorlatokat. Erről az első részről mindenképpen elmondható, hogy kicsit meditatívabb, befelé figyelő, elcsendesülő, viszont utána felfrissít, megerősít, energetizál.

.

Jegyzetet fogsz kapni mindkét szinten a gyakorlatok elvégzéséhez! A kiosztott jegyzet, segíteni fog az önálló gyakorlásban! Amit most megtanulsz, az később bármikor gyakorolhatod, felfrissítheted a kiosztott jegyzeted alapján!

Ez az alap, erre épülnek a későbbi részek, kombinációk, a mozgások és mozdulatkitartások.

Tanulás azoknak, akik még nem tanulták a légzéseket, szeretnék elsajátítani.

Gyakorlás azoknak, akik tanulták már azt, és gyakorolnák csoportosan.

.

Felmerült néhány kérdés, igyekszem megválaszolni őket!  

Mennyi ideig tart?

 • Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő Online Felvételről 4 + 2 bónusz videófelvétel alapján, 6×1,5 óra alkalmanként, hétközben, csütörtökönként kiküldött videó alapján, 18:15 órakor.
 • Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó Online Felvételről 3+2 bónusz videófelvétel alapján, 6×1,5 óra alkalmanként, hétközben, csütörtökönként kiküldött videó alapján, 18:20 órakor.

Lehet ismétlésként is, akár mindkét szintet is, vagy akkor ismétled az elsőt, ha a II. részt szeretnéd tanulni.

Légzőgyakorlatok II. Haladó Nei Kung alkalmakon további légzéseket tanulsz, alapelveket nézünk át, és jön a Csont légzés, és az Erő Gyakorlatok, itt és a következő alkalmakon!

Mennyi időt kell gyakorolni utána?

Csak tőled függ. Heti 3-4 nap, és alkalmanként 15-20 perc elég az alkalmankénti gyakorlásra, és a kezdeti fejlődéshez. Később ez egyénileg változik, gyakorlástól, elszántságtól, céloktól függően. A gyakorlási idő maradhat akár ennyi is. Van aki ezt a X. 100napos kihívásban minden nap végzi.

Mikor lesz?

A megbeszélt és kiküldött hirdetett első videó dátumtól az utolsóig tart, mert így a legkönnyebb és legegyszerűbb mindenkinek nyilvántartania.

Felvételről, a jelentkezésed után pár nap múlva küldöm az első videót, aztán két-három hetente ütemezve, az előre kidolgozott ütemezés szerint,a csütörtöki napokon 18:15 óráig. vimeóra feltöltött videók alapján.

Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő Online Felvételről 4 + 2 bónusz videófelvétel alapján, 6×1,5 óra alkalmanként, hétközben, csütörtökönként kiküldött videó alapján, 18:15 órakor.

Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó Online Felvételről 3+2 bónusz videófelvétel alapján, 5×1,5 óra alkalmanként, hétközben, csütörtökönként kiküldött videó alapján, 18:20 órakor.

Hol lesz?

Online lesz, így az élőkről készülni fog felvétel, így egy alkalomról sem fogsz lemaradni!

El kell-e mennem bárhová a tanfolyam miatt?

Nem, nem kell menned sehová. Ez a tanfolyam ugyan online, viszont felvételről történik, így azon kívül, hogy bárhol lehetsz közben, még akkor is végzed, amikor szeretnéd, és időd van rá. Mert

Miután a Tai Chi tanfolyam Vimeoról Online Felvételről lesz „megtartva”,

 • Vimeora feltöltött videók alapján tudod megtanulni a gyakorlatokat. Semmiféle különleges dologra nem lesz szükséged hozzá, és mivel felvételről fogsz tanulni, így egy alkalomról sem fogsz lemaradni! Hozzáférési linket a jelentkezések után fogok küldeni a résztvevőknek!
 • Vimeora feltöltött videók alapján, hasonló „körülmények” között, mint a korábbi heti rendszeres Zoomos Online edzések!
 • Melyhez hozzáférési linket a jelentkezések után fogok küldeni a résztvevőknek!
 • Az egyes alkalmak után, vissza fogod tudni nézni a gyakorlatokat, így két alkalom között, fogsz tudni gyakorolni, és ismételni. Így biztosan meg fogod tudni tanulni a gyakorlatokat!

.

Mire lesz jó ez Nekem,

Kezdőként?

  • Megtanulod a különböző légzőgyakorlatokat.

 

  • Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő online tanuláson először légzéseket tanulsz, gyakorolsz. A hasi-, fordított-/teknősbéka-, teljes-, tűzkör-, bőr légzéseket. Ha ezeket egy bizonyos sorrendben, meghatározott ideig és ismétlésszámmal végzed, akkor a tested megerősödik, felfrissülsz, és több energiád lesz!

Haladóként?

  • Felfrissítheted az eddig tanultakat, javulhat a légzéstechnikád, légzésterjedelmed, vitálkapacitásod. Új erőre kaphat a gyakorlásod!
  • Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó sorozatban tanulhatod majd meg a gyűjtő- és botos légzéseket, az összetett Fa- és Föld-állás, a Csont légzés, és az Erő Gyakorlatokat, akkor ha sikerült az első rész végére érned.

Minden résztvevőnek?

  • A légzésterjedelem, a be- és kilégzés, illetve a légzésbenntartás hosszának megfelelő fejlődése esetén, bónuszként, és kiegészítőként az egyszerűbb változatát tanulhatod meg a Fa- és Föld-állás, a Csont légzés, és az Erő Gyakorlatok valamelyikének, amelyik a legjobban segít akkor.

Jöhetek-e akkor, ha épp tanulom az Online Kezdő Chi Kung Bian Hui Chon Gong Tavasz Visszahozatala Tanfolyamot felvételről?

Igen, eljöhetsz, elkezdheted, az eddigi tanulmányaidnak megfelelően a  Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő vagy II. Haladó részét, légzések segítik a Chi Kung gyakorlásod és a Tai Chi tanulmányaidat is. Segíteni fogok a kettőt összehangolni.

Hogyan kapod meg a tanfolyamokat?

Minden részt, egy előre megtervezett ütemterv, és megtapasztalt részletezés szerint kapod meg úgy, hogy legyen biztosan be tudod gyakorolni, meg tudod tanulni a részeket. Szóval, nem azért nem kapod meg egyben az összes videót, mert irigy vagyok, hanem azért, mert a tapasztalatok azt mutatták, hogy részenként, bizonyos időintervallumban (2-3-4 hét) tudod feldolgozni a kapottakat.

A videók visszanézésének a lehetősége:

A felvételek visszanézésének lehetőségét kapod meg, inden videót több hétig tudsz visszanézni, hogy biztosan meg tudd tanulni, be tudd gyakorolni az ott lévő gyakorlatokat. Azért nem „örökéletre” kapod meg, hogy legyen egy plusz motiváció a tanuláshoz, és mert a tárhely élettartamát sem tudom örök életre garantálni.

Kell egy időkorlát, különben nem fogod megtanulni a gyakorlatokat. Te is, és én azt szeretném, ha megtanulnád őket. Azért két hét, mert így lesz egy kis időnyomás, és nem fognak feltorlódni a videók.

Ezt működik, és ezt mutatják a tapasztalatok is. Egyébként, ha kimarad, akkor feltorlódhatnak a videók, és egy idő után el fogsz veszni. Ha egymás után elvégzel két videó gyakorlatait, akkor már be is pótoltál mindent.

Letöltés: a videók visszanézését kapod meg, nem a tulajdonjogát, az nálam marad.

Pontosítani, ismételni is van lehetőség, van ahol kevesebb videóval is, tehát nem kell az egész tanfolyamot végignézned.

Ha szeretnél részt venni, akkor jelentkezz, és jelezd, mikortól szeretnéd kezdeni!

Jelentkezési határidő: minél hamarabb kezded, annál hamarabb tanulod meg a gyakorlatokat.

Általánosságban a gyakorlás hatásai, heti minimum 3 gyakorlással:

–   kialakul a helyes (hasi) légzés;
–   a mozgás és a légzés összhangba kerül;
–   általánosan nő az erőnlét, a kondíció, és a kitartás;
–   gyorsabb regeneráció betegség, sérülés, műtét után;
–   javul a látás és a hallás;
–   az öregedés és a ráncosodás csökken;
–   fiatalosabb megjelenés, gyorsabb reagálás és tettrekészség;
–   minden gyakorló fiatalabbnak néz ki, mint a korabeliek, akár 5-10 évvel is;

–   sokkal több energia, mint a gyakorlatok végzése előtt;

Age Lock hatások, fiatalabbnak fogsz kinézni mint előtte, heti minimum 3 maximum 5 gyakorlással:

–   általánosan nő az erőnlét, a kondíció, és a kitartás;
–   javul a látás és a hallás;
–   az öregedés és a ráncosodás csökken;
–   fiatalosabb megjelenés, gyorsabb reagálás és tettrekészség;
–   minden gyakorló fiatalabbnak néz ki, mint a korabeliek, akár 5-10 évvel is;

 

Csatlakozz a csoporthoz már most!

Hívj fel +36 20 971 7431

Amennyiben elküldöd a telefonszámod visszahívlak.

vagy

írj nekem!

Jelentkezz most! 

.

Gyere Te is!

.

Kezdés:

 • felvételről, a jelentkezésed és befizetésed után pár napon belül küldöm az első videót, aztán két-három hetente ütemezve, az előre kidolgozott ütemezés szerint,a csütörtöki napokon 18:15 óráig. vimeóra feltöltött videók alapján.

Az online edzés helyszíne:

 • A saját házad, lakásod, nappalid, szobád, kerted, saját helyszíned, mert online lesz a tanfolyam.

Lehetőségek:

Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő Online Felvételről 

8 hét, 4 videó + 2 bónusz videófelvétel alapján, 6×1,5 óra alkalmanként,+ elmélet-jegyzet, 39.500-Ft,

Ha csak átismételnéd, akkor azoknak, akik már elvégezték ezeket a tanfolyamokat, felvételről:

Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő ismétlés Online Felvételről

azoknak akik elvégezték, és gyakorolták a Légzőgyakorlatok  I. Nei Kung Kezdő tanfolyamot,

8 hét, 4 videó + 2 bónusz videófelvétel alapján, 6×1,5 óra alkalmanként + elmélet-jegyzet, 19.500-Ft,

hétközben, csütörtökönként 18:15 órakor kiküldött videó alapján, viszont mégis önállóan, saját időbeosztásod szerint tudsz elvégezni, begyakorolni.

Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó Online Felvételről

azoknak akik elvégezték, és gyakorolták a Légzőgyakorlatok Nei Kung I. tanfolyamot.

8 hét, 3 videó + 2 bónusz videófelvétel alapján, 5×1,5 óra alkalmanként + elmélet-jegyzet, 39.500-Ft,

hétközben, csütörtökönként 18:20 órakor kiküldött videó alapján, viszont mégis önállóan, saját időbeosztásod szerint tudsz elvégezni, begyakorolni.

Ha csak átismételnéd, akkor azoknak, akik már elvégezték ezeket a tanfolyamokat, felvételről:

Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó ismétlés Online Felvételről

azoknak akik elvégezték, és gyakorolták a Légzőgyakorlatok Nei Kung II. tanfolyamot,

8 hét, 3 videó + 2 bónusz videófelvétel alapján, 5×1,5 óra alkalmanként + elmélet-jegyzet, 19.500-Ft,

hétközben, csütörtökönként 18:20 órakor kiküldött videó alapján, viszont mégis önállóan, saját időbeosztásod szerint tudsz elvégezni, begyakorolni.

Jelentkezési határidő: minél hamarabb kezded, annál hamarabb tanulod meg a gyakorlatokat.

Jegyzetet fogsz kapni a gyakorlatok elvégzéséhez.

A 24 Yin Yang Taiji Neigong története  írásban olvashatsz a 24 Tai Chi (Taiji) Nei Kungról, ahol megemlítik a légzéseket, melyek az idők folyamán kikerültek a gyakorlatokból.

Neigong Jin Zhong Zhao Az Aranyharang  írásban általános bevezetőt, és az Az Aranyharang módszereinek felépítéséről olvashatsz.

Küldd vissza a jelentkezésed minél hamarabb, és utald át a tanfolyam díját, hogy biztosítsd a helyed!

.

Részvétel és hozzájárulás a programszervezéshez:

Jelentkezni a tanfolyami díj befizetésével, és válasz e-mailben tudsz!

Küldd vissza a jelentkezésed minél hamarabb, és utald át a tanfolyam díját, hogy biztosítsd a helyed!

Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő vagy  Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó online tanuláson, gyakorláson, órán felvételről való részvétel díja mindkét szintnek külön-külön 39.500- Forint, az ismétlés külön-külön 19.500-Ft, amit most csak elutalni tudsz, ami egy főnek a megbeszélt és kiküldött hirdetett első videó dátumtól az utolsóig tart, mert így a legkönnyebb és legegyszerűbb mindenkinek nyilvántartania.

Név: Farkas Gábor 

számlaszám: Raiffeisen Bank 12024009-00575013-00200001

Az utalás közleményébe kérlek, írd be a következőket:

számlázási címed, amire kiállítom a számlát, és

nei kung I. vagynei kung II. 

attól függően, hogy melyiket választod. 

Ha ismételnél, akkor tedd hozzá a választotthoz, hogy ism.

nei kung I.ism vagynei kung II.ism

A neved nem kell, ha saját számláról utalsz. Számlázási cím pedig, amit webáruházban vásárláskor meg szoktál adni. Ha nem írod be legalább egy alkalommal, akkor fel kell hogy hívjalak 🙂

cég esetében: a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos új KATA törvény alapján csak magánszemélyeket szolgálhatok ki, csak részükre állíthatok ki számlát. Kifizetők részére számlát nem állíthatok ki, így cégekkel, kifizetőkkel nem tudok együtt dolgozni. Nem áll módomban olyan számla kiállítása, melyen adószám szerepel. Kérem a szolgáltatás igénybevétele előtt szíveskedjen közölni, amennyiben nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretnéd igénybe venni azt! Ennek elmulasztása esetén magánszemélyként kezellek, így a szolgáltatás díja is magánszemélyként terhel téged.

Általános számlázási tudnivalók:

Az utalásról nem nyugtát fogok adni neked, hanem számlát. Ezt akkor is megírom, ha nem kéred, mert így szabályos, legális egy vállalkozás, szervezet esetében. Ez kb. csak az én adminisztrációm. A számlát online, e-mailben fogod megkapni, ezzel teendőd nincsen, csak akkor, ha el is akarod számolni.

A befizetésed, utalásod után kapsz majd egy linket egy felismerhető email címről, viking_sanbao_taichi szamlazz.hu, ahonnan le tudod tölteni a számlát. A linkről letölthető, vagy levélben elküldött számla „.pdf” kiterjesztésű lesz.

Számlázási cím az, amit webáruházban vásárláskor meg szoktál adni. Ha nem írod be legalább egy alkalommal, akkor fel kell hogy hívjalak 🙂

A számlát e-mailben letölthető linken keresztül küldöm.

Jegyzetet fogsz kapni a gyakorlatok elvégzéséhez.

Amennyiben biztosan ott akarsz lenni a Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő vagy  Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó online tanuláson, gyakorláson, órán felvételről, akkor utald át a programszervezési hozzájárulást most, részvétel díja mindkét szintnek külön-külön 39.500- Forint, az ismétlés külön-külön 19.500-Ft, amit most csak elutalni tudsz, ami egy főnek a megbeszélt és kiküldött hirdetett első videó dátumtól az utolsóig tart, mert így a legkönnyebb és legegyszerűbb mindenkinek nyilvántartania.

Farkas Gábor Raiffeisen Banksz.: 12024009-00575013-00200001

Az utalás közleményébe kérlek írd be a számlázási címed, amire kiállítom a számlát és azt, légzőgyakorlat nei kung, a neved nem kell, ha saját szláról utalsz. Utaláskor mindenképpen számlát kell kiállítanom, készpénzzel történő fizetésnél nyugtát is tudok adni.

Neved az utalásból látom! Ha másnak utalsz, akkor kérlek azt írd, kinek és a számlázási címed.

.

.

A 24 Yin Yang Taiji Neigong története  írásban olvashatsz a 24 Tai Chi (Taiji) Nei KUngról, ahol megemlítik a légzéseket, melyek az idők folyamán kikerültek a gyakorlatokból.

Neigong Jin Zhong Zhao Az Aranyharang  írásban általános bevezetőt, és az Az Aranyharang módszereinek felépítéséről olvashatsz.

Küldd vissza a jelentkezésed minél hamarabb, és utald át a tanfolyam díját, hogy biztosítsd a helyed!

Hírek, események

100 napos Lite (TM) Tai Chi Chuan és Chi Kung kihívás és a részvétel

Ez a lehetőség nem túl régóta van, viszont meg kell osztanom veled. A héten az edzéseken, és a Zoomos előadáson is, ismét elővezetem az ötletemet, a 100napos kihívással kapcsolatban, ezt megosztom most mindenkivel! Ha még nem akkor most, és a következő edzésen! Azoknak, akik azt érzik, hogy nem tudnának minden nap gyakorolni, mert olyan élethelyzetben

Légzőgyakorlatok Nei Kung Kezdő és Haladó online tanulás, gyakorlás – felvételről

Légzőgyakorlatok I. és / vagy II. Nei Kung Kezdő és Haladó online tanulás, gyakorlásra felvételről jelentkezni, és részt venni, 2 hónapon keresztül, a választott tanfolyamtól függően 4-6 alkalommal! Légzőgyakorlatok Nei Kung – Belső Munka. Munka a figyelemmel, légzéssel, befelé figyeléssel. A légzőgyakorlatokon keresztül megmasszírozzuk a belső szerveinket, chit gyűjtünk, és keringetünk a légzésünk és a figyelmünk segítségével. Légzőgyakorlatok I. Nei

Keddi Tai Chi és Chi Kung Teljesen Kezdő, Alapozó Alaptanfolyam Budapesten

Kedves Érdeklődő! Teljesen Kezdők számára indítok Teljesen Kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyamot Budapesten, jól megközelíthető helyszínen! A személyes, jelenléti foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji, Tajcsi) és a Chi Kung (Qi Gong, Csikung) tanulását.

Kezdő Chi Kung tanfolyam – Teljesen kezdőknek és ismétlőknek – Zoomon Online Felvételről

Chi Kung Tanfolyam Kezdőknek és Ismétlőknek – online felvételről Kezdő Chi Kung tanulása, gyakorlása – kérdések, jelentkezés – Online Felvételről Örömmel tájékoztatlak, hogy lehetőség van Kezdő és Ismétlő Chi Kung Tanfolyamra – online felvételről! Haladó Chi Kung akkor lesz, ha jelzed nekem, hogy szeretnél jönni!

Online Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyam Zoomon Felvételről

Kedves Érdeklődő! Teljesen kezdők számára Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi (Taiji) és Chi Kung (Qigong) Alaptanfolyam Zoomon Online Felvételről, egyéni kezdéssel, a jelentkezésed utáni első csütörtöktől 18:30-20:00 óráig. A Zoomon Online Felvételről foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji) tanulását és nincs lehetősége eljönni a heti rendszerességű személyes edzésekre.

A 100 napos kihívásról olvashatsz

100napos Tai Chi és Chi Kung mentorálási program 2024. Olvasd el a cikkeket a kihíváshoz való felkészüléshez! Töltsd le a 4 oldalas ismertetőt, összefoglalót, melyben gyakorlatjavaslatok is vannak a kihíváshoz! Az összefoglalóban vannak ötletek, javaslatok, milyen gyakorlatokat javasolt végezni. A teljes felkészüléshez szükséges a többi cikk elolvasása, a személyes konzultáció, és az oldal alján lévő

Viking

Farkas Gábor Viking
Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Lépj kapcsolatba velem!
Viking tanfolyamaira az alábbi elérhetőségeken keresztül tudsz jelentkezni: +36 20 971 7431

hello[kukac]sanbao[pont]hu

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!

"A Tavasz Visszahozatala az, hogy az elfeledett álmaink is visszajönnek vele."

A letöltésért cserébe nem kérek semmit, még az e-mail címedet sem!
Annak viszont örülök, ha bárhol megosztod a letöltés linkjét, vagy bármely tartalmat, cikkemet, oldalamat!