Tai Chi Chuan - Chi Kung - Nei Kung
100 napos kihívás

Online Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyam Zoomon Felvételről

Kedves Érdeklődő!

Teljesen kezdők számára Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi (Taiji) és Chi Kung (Qigong) Alaptanfolyam Zoomon Online Felvételről, egyéni kezdéssel, a jelentkezésed utáni első csütörtöktől 18:30-20:00 óráig.

A Zoomon Online Felvételről foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji) tanulását és nincs lehetősége eljönni a heti rendszerességű személyes edzésekre.

.

Gyere Bátran és gyakorolj

Tai Chit és Chi Kungot

Zoomon Online Felvételről!

.

Miről is van szó pontosan?

  • Mivel Teljesen kezdő, Alapozó edzésről van szó, ezért az alapoktól kezded a tanulást.
  • A Tai Chi (Taiji) alapgyakorlatait fogod megtanulni, az alaptechnikákat, alapgyakorlatokat, lépéseket, légzőgyakorlatokat.
  • Megismerkedsz a filozófiával, a helyes testtartással (10 alapelvvel), az alaplégzéssel.
  • Kapsz jegyzetet, hogy ne felejtsd el mit tanultál, és könnyebben fel tudd idézni az edzésen tanultakat.
  • A Tai Chi (Taiji) edzés részeként Chi Kung (Qigong) gyakorlás is lesz.

Azért, hogy teljesebb képet kapj arról, mit is fogsz tanulni, nézd meg a SanBao Iskola weboldalán a Tanfolyamok, az Alapgyakorlatok, a Kis Forma vagy a 48 forma menüpontokat, ahol videókon megnézheted azokat a mozdulatokat, melyekkel először fogunk foglalkozni, és a 48 lépéses pusztakezes formagyakorlatot, melyet az alapmozdulatok elsajátítása után fogsz megtanulni.

„A tai-chi megtanított arra, ami előtte soha sem ment. Korábban nem is tudtam mozdulatsorokat megjegyezni, nem akartam, nem is motivált. A tai-chi növelte a koncentrációs képességemet, a türelmemet és az egyensúlyérzékemet.”

„A tai chi az első naptól teljesen magával ragadott, bár éreztem, hogy a bennem lévő feszültségek meglátszanak a mozdulataimban. Élveztem a gyakorlás közben megélt harmóniát, a szépséget, és a közös tanulást, gyakorlást is”

Várlak, hogy megismerd és elkezdd, vagy újrakezdd a Tai Chi tanulmányaid és annak művészetét specialista tanár felügyelete alatt!

Az edzésekre bejelentkezned szükséges. Gyere el és próbáld ki a Tai Chit!

 

Az Online Tai Chi Chuan csoportok főleg akkor hasznosak, ha nem Budapesten élsz, másik időpontban, esetleg csak online tanulnál, mert védéken, esetleg külföldön élsz.

 

Nem tudsz eljönni az első alkalmakra, vagy csak a jövő héttől szeretnéd elkezdeni.

Ennek semmi akadálya, hiszen a felvételek ezt lehetővé teszik.

 

Hogyan kapod meg az edzésvideókat?

Felvételről történik, visszanézéssel, a kiküldött linkek, Vimeora feltöltött videók alapján, hasonló „körülmények” között, mint a korábbi heti rendszeres Online edzések! Melyhez hozzáférési linket a jelentkezések után fogok küldeni a résztvevőknek!

Emiatt minden bármikor el lehet kezdeni a tanfolyamot.

Alapból minden héten csütörtökön küldöm ki a linkeket, 18:30 óra körül, két hét visszanézéssel. Ez egy hét szokott lenni, hogy ne legyen torlódás a tanulás alatt. Valamennyit hosszabbítunk rajta, ha szükséges, és meg tudd tanulni az egészet!

Jelezd a részvételi szándékod! Ha ez nem megfelelő, akkor a jelentkezőkkel egyeztetek, hogy megfelelő legyen!

Természetesen minél hamarabb kezded el a gyakorlást, annál hamarabb tapasztalod meg a Tai Chi Chuan (Taijiquan) pozitív és jótékony hatásait!

A Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) gyakorlása a Testi (Jing), Érzelmi – Energetikai EQ (Chi), és Tudatossági – Szellemi SQ (Shen) egyensúly helyreállításának és megőrzésének, a teljesítőképesség fokozásának, megőrzésének és fenntartásának a módja.

 

Meg lehet-e tanulni a Tai Chi formagyakorlatot, gyakorlatsort online felvételről?

Ha ment élőben, akkor az élő Tai Chi edzések felvétele alapján is meg tudják tanulni pontosan a Tai Chi Formákat és azok mozdulatait, még az eszközöset is!

Ez még én sem hittem el elinte, és néha most is nézek, mikor három év után előkerül valaki, aki megtanulta a Tai Chi formát valameddig, és első alkalommal együtt végigcsinálja velünk addik, a következő után pedig már önállóan is megy neki!

Már van aki megtanulta, vagy átismételte, felfrissítette ez alapján a tudását!

Ha valami nagyon nem menne, mire a végére érsz a videósorozatnak, akkor szólsz, közben is jelezheted, és keresünk még alkalmat rá, hogy átnézzük, becsatlakozhatsz az Élő Személyes Tai Chi edzésbe, amikor Streamelem azt. Offline, személyesen eddig mindig mindenkinek sikerült megtanulnia. Három évet tanultunk online (is) Tai Chit, az is elég jó hatásfokkal működik, szereti mindenki. Miután az edzésvideók visszanézhetőek, így néha kicsit gyorsabban is haladunk így.

Nem megy, nem tudok ismét és még ezt is gép előtt ülni és tanulni…

Először is nem kell ott ülnöd, maximum mikor elmondom az elméletet. De akkor vegyél elő egy forró teát, kávét, azzal végignézed, majd jön a gyakorlás, attól felfrissülsz, és energiával teli leszel.

El kell-e mennem bárhová a tanfolyam miatt?

Nem, nem kell menned sehová. Ez a tanfolyam ugyan online, viszont felvételről történik, így azon kívül, hogy bárhol lehetsz közben, még akkor is végzed, amikor szeretnéd, és időd van rá. Mert

Miután a Tai Chi tanfolyam Vimeoról Online Felvételről lesz „megtartva”,

Vimeora feltöltött videók alapján tudod megtanulni a gyakorlatokat. Semmiféle különleges dologra nem lesz szükséged hozzá, és mivel felvételről fogsz tanulni, így egy alkalomról sem fogsz lemaradni! Hozzáférési linket a jelentkezések után fogok küldeni a résztvevőknek!

Vimeora feltöltött videók alapján, hasonló „körülmények” között, mint a korábbi heti rendszeres Zoomos Online edzések!

Melyhez hozzáférési linket a jelentkezések után fogok küldeni a résztvevőknek!

Az egyes alkalmak után, vissza fogod tudni nézni a gyakorlatokat, így két alkalom között, fogsz tudni gyakorolni, és ismételni. Így biztosan meg fogod tudni tanulni a gyakorlatokat!

Örökre megkaphatom-e a felvételeket?

A felvételek visszanézésének lehetőségét kapod meg, mindig az aktuálisnak 2 heted arra, hogy megtanuld, átismételd a gyakorlatokat. Szükség esetén, hosszíbbítható, amíg a havidíjad, tagságod tart.

Kell egy időkorlát, különben nem fogod megtanulni a gyakorlatokat. Te is, és én azt szeretném, ha megtanulnád őket. Azért két hét, mert így lesz egy kis időnyomás, és nem fognak feltorlódni a videók.

Ezt működik, és ezt mutatják a tapasztalatok is. Egyébként, ha kimarad, akkor feltorlódhatnak a videók, és egy idő után el fogsz veszni. Ha egymás után elvégzel két videó gyakorlatait, akkor már be is pótoltál mindent.

Minden héten egy e-mailt fogsz kapni egy videóval, havi négy alkalommal. Öt hetes hónap esetén, lesz egy hét, amikor visszanézheted az összes addigi videót.

Ha van ismerősöd, barátod, rokonod, akit érdekelhet, és akinek a szerdai nap jó edzésre járni, kérlek, küldd tovább neki ezt a lehetőséget! Segítsd őt ezzel! Akinek nem jó a szerdai nap, hívjon fel és megbeszélem vele a lehetőségeket.

.

Csatlakozz és kezdd el a gyakorlást már most!

A felvételeket a csatlakozásod után néhány napon belül megkapod!

.

Hívj fel +36 20 971 7431 vagy jelentkezz az űrlapon keresztül!

Jelentkezz most!

.

Kezdd a Tai Chit nálunk, és biztosan nem fogsz csalódni!

Vándor Taoista és Farkas Gábor Viking Taichi SanBao TaiChi ChiKung

Vándor Taoista és Farkas Gábor Viking Taichi

Időpont:

Zoomon Online Felvételről indul, egyéni kezdéssel, a jelentkezésed utáni első csütörtöktől 18:30-20:00 óráig.

.

Csatlakozz és kezdd el a gyakorlást már most!

A felvételeket a csatlakozásod után néhány napon belül megkapod!

.

Gyere Te is!

.

Csütörtökön az edzés helyszíne:

  • A saját lakásod, kerted, szobád, mert Zoomon Online Felvételről nézed a Tai Chi órát!
  • Online, otthon, a szobádban.
  • Tehát az edzések pontos „helyszínéért” a belépési kódokért, hívj +36 20 971 7431 vagy jelentkezz az űrlapon keresztül!

Jelentkezz most!

  • Amennyiben elküldöd a telefonszámod visszahívlak.

 

Ajánlott viselet:
Az edzésre kényelmes váltóruhát, tréningnadrágot, pólót, benti, illetve teremcipőt, vékony pulcsit és innivalót érdemes hozni.

 

„A tai chi kell nekem: olyan sok feszültséget oldott fel bennem, és egyértelműen a harmónia irányába rendezte az energiáimat, ráadásul még testmozgás is, amire szükségem van. Aztán a következő kedden már ott figyeltem az edzésen, ahogyan azóta is minden héten.”

 

Hozzájárulás a programszervezéshez egy hónapra egy főnek 15.000.- Forint, melyet, ha szeretnél részt venni a Teljesen Kezdő, Alapozó Tai Chi Alaptanfolyamon, akkor utald át most! Farkas Gábor Raiffeisen Banksz.: 12024009-00575013-00200001

Az utalás közleményébe kérlek írd be a számlázási címed, amire kiállítom a számlát és azt, tai chi, a neved nem kell, ha saját szláról utalsz. Utaláskor mindenképpen számlát kell kiállítanom, készpénzzel történő fizetésnél nyugtát is tudok adni.

Neved az utalásból látom! Ha másnak utalsz, akkor kérlek azt írd, kinek és a számlázási címed.

A 2022.09.01-től hatályos új KATA törvény alapján csak magánszemélyeket szolgálhatok ki, csak részükre állíthatok ki számlát. Kifizetők részére számlát nem állíthatok ki, így cégekkel, kifizetőkkel nem tudok együtt dolgozni. Nem áll módomban olyan számla kiállítása, melyen adószám szerepel. Kérem a szolgáltatás igénybevétele előtt szíveskedj közölni, amennyiben nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretnéd igénybe venni azt! Ennek elmulasztása esetén magánszemélyként kezellek, így a szolgáltatás díja is magánszemélyként terhel téged.

Ha nem szeretnél utalni, akkor a programszervezési hozzájárulást az első alkalommal, a helyszínen is odaadhatod. Azért, hogy rendben tudjalak fogadni, jelentkezz az űrlapon keresztül!

Jelentkezz most!

 

Találkozzunk csütörtökön a Teljesen kezdőknek szóló Zoomon On-line Felvételről Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi (Taiji) Alaptanfolyamon!

.

Csatlakozz és kezdd el a gyakorlást már most!

A felvételeket a csatlakozásod után néhány napon belül megkapod!

.

Remélem hamarosan találkozunk!

Természetesen minél hamarabb folytatod a gyakorlást, annál hamarabb tapasztalod meg a Tai Chi Chuan (Taijiquan) pozitív és jótékony hatásait.

Az edzéseket vezeti, és további információ:

Farkas Gábor Viking

a SanBao Tai Chi Chuan és Chi Kung – Nei kung vezetője

+36 209 717 431 vagy jelentkezz az űrlapon keresztül!

Bejelentkezned szükséges, kérdés esetén hívj vagy írj bátran!

.

Gyere Bátran és gyakorolj

Tai Chit és Chi Kungot

Zoomon On-line is!

.

Amennyiben biztosan ott akarsz lenni a Teljesen Kezdő, Alapozó Tai Chi Alaptanfolyamon, akkor utald át a programszervezési hozzájárulást most, egy hónapra egy főnek 15.000.- Forintot, Farkas Gábor Raiffeisen Banksz.: 12024009-00575013-00200001

Az utalás közleményébe kérlek írd be a számlázási címed, amire kiállítom a számlát és azt, tai chi, a neved nem kell, ha saját szláról utalsz. Utaláskor mindenképpen számlát kell kiállítanom, készpénzzel történő fizetésnél nyugtát is tudok adni.

Neved az utalásból látom! Ha másnak utalsz, akkor kérlek azt írd, kinek és a számlázási címed.

.

ITC oktatóképzés diplomaosztó Farkas Gábor Viking Heng Chang SanBao TaiChi ChiKung 2011-07-30-080

ITC oktatóképzés diplomaosztó Viking Heng Chang SanBao TaiChi ChiKung 2011-07-30-080

„Talán nem én vagyok az egyetlen, akinek a fejében él egy elképzelés arról, hogyan is kell egy Mesternek kinéznie és viselkednie. Így voltam ezzel én is anno, amikor elkezdtem Tai Chi-zni – elképzeltem, hogy egy kb. 40 éves, komoly, megállapodott és már teljesen kész ember fog tanítani, rávezetni az útra. Ehelyett… 🙂

„Ma sem néz ki sokkal öregebbnek, mint akkor, amikor előszőr találkoztam vele…”

„Szóval hosszú ideig elhúzódó bonyodalmak és furfangos időtologatás után megérkeztem első Yang stílusú tai chi órámra, igencsak január vége felé, ahol az öreg, köldökét verdeső ősz kecskeszakállal rendelkező kínai mester helyett egy fiatal, vörösesszőke, mosolygós Viking fogadott. Gyanakvóan hunyorítottam össze szemeim és felvettem a „Na, majd meglátjuk!” kemény attitűdöt…”

 

Hírek, események

100 napos Lite (TM) Tai Chi Chuan és Chi Kung kihívás és a részvétel

Ez a lehetőség nem túl régóta van, viszont meg kell osztanom veled. A héten az edzéseken, és a Zoomos előadáson is, ismét elővezetem az ötletemet, a 100napos kihívással kapcsolatban, ezt megosztom most mindenkivel! Ha még nem akkor most, és a következő edzésen! Azoknak, akik azt érzik, hogy nem tudnának minden nap gyakorolni, mert olyan élethelyzetben

Légzőgyakorlatok Nei Kung Kezdő és Haladó online tanulás, gyakorlás – felvételről

Légzőgyakorlatok I. és / vagy II. Nei Kung Kezdő és Haladó online tanulás, gyakorlásra felvételről jelentkezni, és részt venni, 2 hónapon keresztül, a választott tanfolyamtól függően 4-6 alkalommal! Légzőgyakorlatok Nei Kung – Belső Munka. Munka a figyelemmel, légzéssel, befelé figyeléssel. A légzőgyakorlatokon keresztül megmasszírozzuk a belső szerveinket, chit gyűjtünk, és keringetünk a légzésünk és a figyelmünk segítségével. Légzőgyakorlatok I. Nei

Keddi Tai Chi és Chi Kung Teljesen Kezdő, Alapozó Alaptanfolyam Budapesten

Kedves Érdeklődő! Teljesen Kezdők számára indítok Teljesen Kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyamot Budapesten, jól megközelíthető helyszínen! A személyes, jelenléti foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji, Tajcsi) és a Chi Kung (Qi Gong, Csikung) tanulását.

Kezdő Chi Kung tanfolyam – Teljesen kezdőknek és ismétlőknek – Zoomon Online Felvételről

Chi Kung Tanfolyam Kezdőknek és Ismétlőknek – online felvételről Kezdő Chi Kung tanulása, gyakorlása – kérdések, jelentkezés – Online Felvételről Örömmel tájékoztatlak, hogy lehetőség van Kezdő és Ismétlő Chi Kung Tanfolyamra – online felvételről! Haladó Chi Kung akkor lesz, ha jelzed nekem, hogy szeretnél jönni!

Online Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyam Zoomon Felvételről

Kedves Érdeklődő! Teljesen kezdők számára Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi (Taiji) és Chi Kung (Qigong) Alaptanfolyam Zoomon Online Felvételről, egyéni kezdéssel, a jelentkezésed utáni első csütörtöktől 18:30-20:00 óráig. A Zoomon Online Felvételről foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji) tanulását és nincs lehetősége eljönni a heti rendszerességű személyes edzésekre.

A 100 napos kihívásról olvashatsz

100napos Tai Chi és Chi Kung mentorálási program 2024. Olvasd el a cikkeket a kihíváshoz való felkészüléshez! Töltsd le a 4 oldalas ismertetőt, összefoglalót, melyben gyakorlatjavaslatok is vannak a kihíváshoz! Az összefoglalóban vannak ötletek, javaslatok, milyen gyakorlatokat javasolt végezni. A teljes felkészüléshez szükséges a többi cikk elolvasása, a személyes konzultáció, és az oldal alján lévő

Viking

Farkas Gábor Viking
Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Lépj kapcsolatba velem!
Viking tanfolyamaira az alábbi elérhetőségeken keresztül tudsz jelentkezni: +36 20 971 7431

hello[kukac]sanbao[pont]hu

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!

"A Tavasz Visszahozatala az, hogy az elfeledett álmaink is visszajönnek vele."

A letöltésért cserébe nem kérek semmit, még az e-mail címedet sem!
Annak viszont örülök, ha bárhol megosztod a letöltés linkjét, vagy bármely tartalmat, cikkemet, oldalamat!