Tai Chi Chuan - Chi Kung - Nei Kung
100 napos kihívás

Online – Tai Chi Chuan és Chi Kung MUNKAHELYI foglalkozások

Tai Chi és Chi Kung MUNKAHELYI foglalkozások – Online is! – voltak

A Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) gyakorlása a Fizikai – Testi (Jing), Érzelmi – Energetikai EQ (Chi), és Tudatossági – Szellemi SQ (Shen) egyensúly helyreállításának és megőrzésének, a teljesítőképesség visszaszerzésének, megőrzésének, fenntartásának és fokozásának a módja.

A Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) edzések és gyakorlások segítettek cégednek, ha javítani akartál a céges morálon, hatékonyságon. Viszont azóta neked segítenek mint magánszemélynek, ha változni szeretnél, vagy változtatnál a hatékonyságodon, ha egészségesebb és hatékonyabb szeretnél lenni, hogy jobb Fizikai – Testi (Jing), Érzelmi – Energetikai EQ (Chi), és Tudatossági – Szellemi SQ (Shen) minőségben, egészségesebben és hatékonyabban működhessen a szervezeted! Ehhez a Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan, a Chi Kung (Qi Gong) – Nei Kung, és a Meditáció módszerei, eszközök lehetnek ehhez számodra.

A munkahelyi foglalkozásokon vagy csapatépítő tréningeken cégspecifikusan lehetett gyakorolni a Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) művészetét. Ez után otthon vagy akár az irodában is tudták gyakorolni, építve ezzel a munkahelyi közösséget, a kollégák közötti jobb együttműködést, a céges lojalitás, és csökkentve a betegállományban eltöltött időt.

Már online formában is lehetett, akár céges zárt rendszeren keresztűl is volt, amíg meg nem jelent az új KATA törvény! Amely szerint csak magánszemélyeknek állíthatok ki számlát. Kifizetők részére számlát nem állíthatok ki, így cégekkel, kifizetőkkel nem tudok együtt dolgozni.

A céges gyakorlás történhetett egyéni vagy egyénileg szervezett kiscsoportos foglalkozás keretein belül is, teljesen egyénre, cégre szabva is be lehet állítani, így figyelve a dolgozók jóllétére (wellbeing). Az órákon akár csak egy – egy mozgás megtanulására, probléma kezelésére is lehetőség van.

Amennyiben Céged célkitűzései hasonlóak a fenti célokhoz, akkor gyere el magánszemélyként és szívesen tartok edzéseket, gyakorlásokat, foglalkozásokat egyénileg magánszemélyként akár a munkahelyeden, irodádban, a rendelkezésre álló helyiség méretéhez igazodva.

További infó:

Farkas Gábor Viking

Tanáraim, tanulmányaim

+36 209 717 431 E-mail

Viking

Farkas Gábor Viking
Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Lépj kapcsolatba velem!
Viking tanfolyamaira az alábbi elérhetőségeken keresztül tudsz jelentkezni: +36 20 971 7431

hello[kukac]sanbao[pont]hu

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!

"A Tavasz Visszahozatala az, hogy az elfeledett álmaink is visszajönnek vele."

A letöltésért cserébe nem kérek semmit, még az e-mail címedet sem!
Annak viszont örülök, ha bárhol megosztod a letöltés linkjét, vagy bármely tartalmat, cikkemet, oldalamat!