Tai Chi Chuan - Chi Kung - Nei Kung
100 napos kihívás

Online – Tai Chi Chuan és Chi Kung MUNKAHELYI foglalkozások

Tai Chi és Chi Kung MUNKAHELYI foglalkozások – Online is!

A Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) gyakorlása a Fizikai – Testi (Jing), Érzelmi – Energetikai EQ (Chi), és Tudatossági – Szellemi SQ (Shen) egyensúly helyreállításának és megőrzésének, a teljesítőképesség visszaszerzésének, megőrzésének, fenntartásának és fokozásának a módja.

A munkahelyi foglalkozásokon vagy csapatépítő tréningeken cégspecifikusan lehet elsajátítani a Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) művészetét. Ez után otthon vagy akár az irodában is tudják gyakorolni, építve ezzel a munkahelyi közösséget, a kollégák közötti jobb együttműködést, a céges lojalitás, és csökkentve a betegállományban eltöltött időt.

Már online formában is, akár céges zárt rendszeren keresztűl is!

A tanulás, később majd a gyakorlás történhet egyéni vagy egyénileg szervezett kiscsoportos foglalkozás keretein belül is. A tananyagot teljesen egyénre, cégre szabva lehet beállítani. Az órákon akár csak egy – egy mozgás megtanulására, probléma kezelésére is lehetőség van.

Szeretnék segíteni neked, a cégednek, ha változni szeretnél, vagy változtatnál a céges morálon, hatékonyságon, ha egészségesebb és hatékonyabb szervezetet szeretnél, hogy jobb Fizikai – Testi (Jing), Érzelmi – Energetikai EQ (Chi), és Tudatossági – Szellemi SQ (Shen) minőségben, egészségesebben és hatékonyabban működhessen a szervezeted! Ehhez a Tai Chi, a Chi Kung – Nei Kung, és a Meditáció módszereit, mint eszközöket ajánlom számodra.

Amennyiben Céged célkitűzései hasonlóak Iskolám céljaihoz, szívesen tartok foglalkozásokat munkahelyeden, irodádban, illetve csapatépítő tréningjeiden, a rendelkezésre álló helyiség méretéhez igazodva.

Céged, és csapatépítő tréningjeid számára kérd egyedi ajánlatomat!

További infó:

Farkas Gábor Viking

Tanáraim, tanulmányaim

+36 209 717 431 E-mail

Viking

Farkas Gábor Viking
Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!

Itt írj nekem!

"A Tavasz Visszahozatala az, hogy az elfeledett álmaink is visszajönnek vele."

A letöltésért cserébe nem kérünk semmit, még a az e-mail címedet sem!
Annak viszont örülünk, ha bárhol megosztod a letöltés linkjét, vagy bármely tartalmunkat, cikkünket, oldalunkat!