Tai Chi Chuan - Chi Kung - Nei Kung
100 napos kihívás

Tai Chi Chuan és Chi Kung MUNKAHELYI foglalkozások

Tai Chi és Chi Kung MUNKAHELYI foglalkozások

A Tai Chi (Tai Ji) és Chi Kung (Qi Gong) gyakorlása az egészség helyreállításának és megőrzésének, illetve a teljesítőképesség fokozásának, a testi-, lelki-, és mentális egészség, egyensúly, megőrzésének és fenntartásának a módja.

A munkahelyi foglalkozásokon vagy csapatépítő tréningeken egyénre szabottan lehet elsajátítani a Tai Chi (Tai Ji) és Chi Kung (Qi Gong) művészetét. Ez után otthon vagy akár az irodában is lehet gyakorolni, építve ezzel a közösséget, a kollégák közötti jobb együttműködést.

A tanulás, később majd a gyakorlás történhet egyéni vagy egyénileg szervezett kiscsoportos foglalkozás keretein belül is. A tananyagot teljesen egyénre szabva lehet beállítani. Az órákon akár csak egy – egy forma megtanulására, felfrissítésére is lehetőség van.

Szeretnék segíteni neked, ha változni szeretnél, vagy változtatnál az életeden, ha egészséges és boldog szeretnél lenni, hogy jobb testi, érzelmi, energetikai, tudatossági, szellemi minőségben, egészségesen és boldogan élhess. Ehhez a Tai Chi, a Chi Kung – Nei Kung, és a Meditáció módszereit, mint eszközöket ajánlom számodra.

Az oldalon minden olyan szükséges információt, elméletet, kiegészítő olvasmányt és videót is megtalálsz, ami a Tai Chi, és a Chi Kung gyakorlásának elkezdéséhez, vagy ami a rendszeres gyakorlásához feltétlenül szükséges. Valamiről egy kicsivel többet is. Minden mást az élő hagyományon keresztül tudsz megtanulni.

Élet-Erő Növelő és Egészség Karbantartó tanfolyam, mely visszahozza az Egészséged és a Fiatalosságod!

Élet-Energia keringését javító tanfolyam mely oldja a testedben lévő blokkokat!

A különböző formagyakorlatok teljes videóit egyelőre nem tudod megnézni az oldalon, csak részeket. Viszont ha mégis szeretnéd, kérlek jelezd nekem a kapcsolat menüponton keresztül!

Amennyiben Céged célkitűzései hasonlóak Iskolám céljaihoz, szívesen tartok foglalkozásokat munkahelyeden, irodádban, illetve csapatépítő tréningjeiden, a rendelkezésre álló helyiség méretéhez igazodva.

Céged, és csapatépítő tréningjeid számára kérd egyedi ajánlatomat!

További infó:

Farkas Gábor Viking

Tanáraim, tanulmányaim

+36 209 717 431 E-mail

Viking

Farkas Gábor Viking
Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!

Itt írj nekem!

"A Tavasz Visszahozatala az, hogy az elfeledett álmaink is visszajönnek vele."

A letöltésért cserébe nem kérünk semmit, még a az e-mail címedet sem!
Annak viszont örülünk, ha bárhol megosztod a letöltés linkjét, vagy bármely tartalmunkat, cikkünket, oldalunkat!