Önismeret - Öngyógyítás - Önfejlesztés
Tai Chi Chuan - Chi Kung - Nei Kung - Zen-Tea - Meditáció

Tai Chi Chuan és Chi Kung MUNKAHELYI foglalkozások

Tai Chi Chuan és Chi Kung MUNKAHELYI foglalkozások

A Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) gyakorlása az egészség helyreállításának és megőrzésének, illetve a teljesítőképesség fokozásának, a testi-, lelki-, és mentális egészség, egyensúly, megőrzésének és fenntartásának a módja.

A munkahelyi foglalkozásokon vagy csapatépító tréningeken egyénre szabottan lehet elsajátítani a Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) művészetét. Ez után otthon vagy akár az irodában is lehet gyakorolni, építve ezzel a közösséget, a kollégák közötti jobb együttműködést.

A tanulás, késöbb majd a gyakorlás történhet egyéni vagy egyénileg szervezett kiscsoportos foglalkozás keretein belül is. A tananyagot teljesen egyénre szabva lehet beállítani. Az órákon akár csak egy – egy forma megtanulására, felfrissítésére is lehetőség van.

Szeretnék segíteni neked, ha változni szeretnél, vagy változtatnál az életeden, ha egészséges és boldog szeretnél lenni, hogy jobb testi, érzelmi, energetikai, tudatossági, szellemi minőségben, egészségesen és boldogan élhess. Ehhez a Tai Chi Chuan, a Chi Kung – Nei Kung, és a Meditáció módszereit, mint eszközöket ajánlom számodra.

Az oldalon minden olyan szükséges információt, elméletet, kiegészítő olvasmányt és videót is megtalálsz, ami a Tai Chi Chuan, és a Chi Kung gyakorlásának elkezdéséhez, vagy ami a rendszeres gyakorlásához feltétlenül szükséges. Valamiről egy kicsivel többet is. Minden mást az élő hagyományon kersztűl tudsz megtanulni.

A különböző formagyakorlatok teljes videóit egyelőre nem tudod megnézni az oldalon, csak részeket. Viszont ha mégis szeretnéd, kérlek jelezd nekem a kapcsolat menüponton keresztül!

Amennyiben Céged, és egyesületünk célkitűzései hasonlóak, szívesen tartunk foglalkozásokat munkahelyeden, irodádban, illetve csapatépítő tréningjeiden, a rendelkezésre álló helyiség méretéhez igazodva.

Céged, és csapatépítő tréningjeid számára kérd egyedi ajánlatunkat!

További infó:

Farkas Gábor Viking

Tanáraim, tanulmányaim

+36 209 717 431 E-mail

Bejelentkezned szükséges, kérdés esetén hívj vagy írj bátran!

Viking

Farkas Gábor Viking
Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!

Itt írj nekem!

"A Tavasz Visszahozatala az, hogy az elfeledett álmaink is visszajönnek vele."

A letöltésért cserébe nem kérünk semmit, még a az e-mail címedet sem!
Annak viszont örülünk, ha bárhol megosztod a letöltés linkjét, vagy bármely tartalmunkat, cikkünket, oldalunkat!