Tai Chi Chuan - Chi Kung - Nei Kung
100 napos kihívás

Online – Tai Chi Chuan és Chi Kung MUNKAHELYI foglalkozások

Tai Chi és Chi Kung MUNKAHELYI foglalkozások – Online is!

A Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) gyakorlása a Fizikai – Testi (Jing), Érzelmi – Energetikai EQ (Chi), és Tudatossági – Szellemi SQ (Shen) egyensúly helyreállításának és megőrzésének, a teljesítőképesség visszaszerzésének, megőrzésének, fenntartásának és fokozásának a módja.

A munkahelyi foglalkozásokon vagy csapatépítő tréningeken cégspecifikusan lehet gyakorolni a Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) művészetét. Ez után otthon vagy akár az irodában is tudják gyakorolni, építve ezzel a munkahelyi közösséget, a kollégák közötti jobb együttműködést, a céges lojalitás, és csökkentve a betegállományban eltöltött időt.

Már online formában is, akár céges zárt rendszeren keresztűl is!

A céges gyakorlás történhet egyéni vagy egyénileg szervezett kiscsoportos foglalkozás keretein belül is, teljesen egyénre, cégre szabva is be lehet állítani, így figyelve a dolgozók jóllétére (wellbeing). Az órákon akár csak egy – egy mozgás megtanulására, probléma kezelésére is lehetőség van.

A Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) edzések és gyakorlások segítenek neked és a cégednek, ha változni szeretnél, vagy változtatnál a céges morálon, hatékonyságon, ha egészségesebb és hatékonyabb szervezetet szeretnél, hogy jobb Fizikai – Testi (Jing), Érzelmi – Energetikai EQ (Chi), és Tudatossági – Szellemi SQ (Shen) minőségben, egészségesebben és hatékonyabban működhessen a szervezeted! Ehhez a Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan, a Chi Kung (Qi Gong) – Nei Kung, és a Meditáció módszerei, eszközök lehetnek ehhez számodra.

Amennyiben Céged célkitűzései hasonlóak a fenti célokhoz, szívesen tartok edzéseket, gyakorlásokat, foglalkozásokat munkahelyeden, irodádban, illetve csapatépítő tréningjeiden, a rendelkezésre álló helyiség méretéhez igazodva.

Céged, és csapatépítő tréningjeid számára kérd egyedi ajánlatomat!

További infó:

Farkas Gábor Viking

Tanáraim, tanulmányaim

+36 209 717 431 E-mail

Viking

Farkas Gábor Viking
Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Lépj kapcsolatba velem!
Viking tanfolyamaira az alábbi elérhetőségeken keresztül tudsz jelentkezni: +36 20 971 7431

hello[kukac]sanbao[pont]hu

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!

"A Tavasz Visszahozatala az, hogy az elfeledett álmaink is visszajönnek vele."

A letöltésért cserébe nem kérek semmit, még az e-mail címedet sem!
Annak viszont örülök, ha bárhol megosztod a letöltés linkjét, vagy bármely tartalmat, cikkemet, oldalamat!