Tai Chi Chuan - Chi Kung - Nei Kung
100 napos kihívás

Aranyvirág meditáció II. tanulás, gyakorlás

Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítelek, hogy lehetőséged van a

Aranyvirág meditáció II. online tanuláson, gyakorláson részt venni február közepétől, március, április és május hónapban, összesen 5 alkalommal!

A tanfolyamon kívül, heti 3, maximum 5 gyakorlás elegendő, így ezzel a gyakorlással részt vehetsz a 100 napos Lite (TM) Tai Chi Chuan és Chi Kung kihívásban!

Aranyvirág meditáció a Tai Chi, Chi Kung, Nei Kung gyakorlás kiegészítője, a 12 Tai Chi Képesség része, án itt sokkal részletesebben fogod tanulni, mint egy edzésen, vagy táborban.

Az Aranyvirág meditáció kiegészíti a Tai Chi formáinkat, Chi Kung mozdulatainkat és a 24 Tai Chi Nei Kung gyakorlatokat. Az Aranyvirág meditációról mindenképpen elmondható, hogy meditatív, befelé figyelő, elcsendesülő, ellazít, majd felfrissít, energetizál.

Aranyvirág meditáció testtartás, lazítás, koncentráció, összpontosítás, munka a figyelemmel, légzéssel, befelé figyeléssel a Szellem (Shen) megismerése, képzése, nevelése.

Az Aranyvirág meditáció gyakorlásával megtanulod ellazítani a tested, belső szerveidet, a koncentrációt, és a figyelemmel való munkát.

Az Aranyvirág meditáció I. online tanuláson először megtanulsz ülni és olyan gyakorlatokat, melyek ezt segítik. Ezután gyakoroljuk a helyes testtartást, koncentrációt, a figyelmet. – Ez most csak felvételről van.

Az Aranyvirág meditáció I., melynek elején megtanulod azokat a gyakorlatokat, amelyeket végezve könnyedén és kényelmesen tudsz majd egy helyben ülni. Lazítást, nyújtást, légzést és testtartást tanulsz, egy helyben ülő helyzetben. Ez később lehet álló, mozgásos és statikus gyakorlat is.

Az Aranyvirág meditáció II. a figyelemmel való munkát, az érzékelést fejlesztjük, a Test- és Tér Tudatosságot, Egyenességet-Húrt, Középpontot, és az ezekben való időzést fogjuk megtanulni. Remélem többen megtapasztaljátok majd a szemlélődés állapotát!

Az Aranyvirág meditáció II. tanulás, gyakorlás program tulajdonképpen végigfut, megy a 100napos Tai Chi Chuan és Chi Kung kihívás alatt, úgyhogy akár ezzel is jelentkezhetsz és részt vehetsz rajta, akkor közel 100 napig gyakorolhatsz meditációt egyfolytában! Ez lehet valamivel több és kevesebb is! Ezzel a gyakorlással részt vehetsz a 100 napos Lite (TM) Tai Chi Chuan és Chi Kung kihívásban!

Lentebb vannak az Aranyvirág meditáció elméletéről videók, lett egy idei is, azt még nem sikerült feldolgoznom.

Tanulás és gyakorlás azoknak, akik még nem tanultak meditációt és szeretnék elsajátítani.

Tanulás és gyakorlás azoknak, akik ugyan tanultak már, és fejlesztenék tovább.

Az Aranyvirág meditáció II. a figyelemmel való munkát, az érzékelést fejlesztjük, a Test- és Tér Tudatosságot, Egyenességet-Húrt, Középpontot, és az ezekben való időzést fogjuk megtanulni.

Következő alkalom március 7. csütörtök 18:00 órakor Zoomon Online

Egy alkalom ugyan lement, viszont miután online tartom, felvétel készült róla, mint minden alkalomról is. Így jelentkezés, részvétel esetén, az első alkalom felvételét is vissza tudod nézni, és az nem feltétele a második alkalmon való részvétel.

.

Tehát, ha szeretnél csatlakozni, akkor csak jelezd valamilyen formában, és már ott is leszel!

.

Időpontok: február 29., március 7., március 21., április 18., május 9. csütörtökönként 18:00-19:30 óráig. Az időpontok nincsenek kőtáblába vésve, kiindulás, és a jelentkezőkkel közösen alakítható, de 2-3 hétnél nem sűrűbben. Jelezd, hogy közeli, esetleg nem jó valamelyik időpont!

.

Elképzelhető, hogy egy-két csütörtöki időpont helyett keresek szombati időpontot, azt majd közösen egyeztetjük!

Az alkalmak nincsenek kőbe vésve, a résztvevőkkel közösen tudunk alakítani rajta.

5×1,5 óra alkalmanként és általában hétközben, csütörtökönként, 18:00-19:30 óráig.

Online Zoom alkalmazáson keresztül lesz megtartva, készülni fog róla felvétel, így egy alkalomról sem fogsz lemaradni és vissza tudod nézni. Azt szeretném jelezni, hogy sokkal jobb felvételek készülnek, ha ott vagy, és akkor is visszanézhető.

.

Jelentkezz most!

.

Ha túl közeli az időpont, vagy nem tudsz élőben részt venni valamelyik alkalmon, viszont szeretnéd megtanulni az Aranyvirág meditációt, akkor is jelentkezz, és akkor felvételről fogod megtanulni azokat a részeket, amelyeken nem tudsz ott lenni. Majd írásban adsz visszajelzést a gyakorlatokról.

Az alkalmak nincsenek kőbe vésve, a résztvevőkkel közösen tudunk alakítani rajta.

.

Általánosságban a gyakorlás hatásai, heti minimum 3 gyakorlással:

–   kialakul a helyes tartás és (hasi) légzés;
–   javul a koncentráció és a figyelem;
–   könnyebben fogsz tudni relaxálni;
–   javulhat a látás és a hallás;
–   általánosan nő a kitartás;
–   fiatalosabb megjelenés,
–   csökkenhet az öregedés és a ráncosodás;
–   gyorsabb reagálás és tettrekészség;
–   a mozgás és a légzés is jobb összhangba kerülhet;
–   sokkal több energia, mint a gyakorlatok végzése előtt;
–   hosszútávon a gyakorlók többsége fiatalabbnak néz ki, mint a korabeliek, akár 5-10 évvel is;
–   mozgás közben is könnyebben fogsz tudni lélegezni és a figyelmeddel dolgozni.

.

Felmerült néhány kérdés, igyekszem megválaszolni őket! 

A Kezdésig nézd meg az Aranyvirág meditáció elméletéről a két videót alább!

.

Mire lesz jó ez Nekem,

Kezdőként?

Aranyvirág meditáció testtartás, lazítás, koncentráció, összpontosítás, munka a figyelemmel, légzéssel, befelé figyeléssel.

Az Aranyvirág meditáció gyakorlásával megtanulod ellazítani a tested, belső szerveidet, a koncentrációt, és a figyelemmel való munkát.

Megtanulod az Aranyvirág meditáció végzéséhez szükséges gyakorlatokat.

Az Aranyvirág meditáció I., melynek elején megtanulod azokat a gyakorlatokat, amelyeket végezve könnyedén és kényelmesen tudsz majd egy helyben ülni. Lazítást, nyújtást, légzést és testtartást tanulsz, egy helyben ülő helyzetben. Ez később lehet álló, mozgásos és statikus gyakorlat is.

Az Aranyvirág meditáció I. online tanuláson először megtanulsz ülni és olyan gyakorlatokat, melyek ezt segítik. Ezután gyakoroljuk a helyes testtartást, koncentrációt, a figyelmet.

.

Haladóként?

Felfrisssítheted az eddig tanultakat, javulhat a tartásod, a légzésed, a koncentrációd és a figyelemmel való munkád.

Új erőre kaphat a gyakorlásod!

Az Aranyvirág meditáció II. a figyelemmel való munkát, az időzést, és az érzékelést fejlesztjük.

.

Minden résztvevőnek?

Az Aranyvirág meditáció kiegészíti a Tai Chi formáinkat, Chi Kung mozdulatainkat és a 24 Tai Chi Nei Kung gyakorlatokat.  Az Aranyvirág meditációról mindenképpen elmondható, hogy meditatív, befelé figyelő, elcsendesülő, ellazít, majd felfrissít, energetizál.

Az Aranyvirág meditáció II. a figyelemmel való munkát, az érzékelést fejlesztjük, a Test- és Tér Tudatosságot, Egyenességet-Húrt, Középpontot, és az ezekben való időzést fogjuk megtanulni.  Remélem többen megtapasztaljátok majd a szemlélődés állapotát!

Az Aranyvirág meditáció II. tanulás, gyakorlás program tulajdonképpen végigfut, megy a 100napos Tai Chi Chuan és Chi Kung kihívás alatt, úgyhogy akár ezzel is jelentkezhetsz és részt vehetsz rajta, akkor közel 100 napig gyakorolhatsz meditációt egyfolytában! Ez lehet valamivel több és kevesebb is! Ezzel a gyakorlással részt vehetsz a 100 napos Lite (TM) Tai Chi Chuan és Chi Kung kihívásban!

.

Tanulás azoknak, akik még nem tanultak meditációt és szeretnék elsajátítani.

Gyakorlás azoknak, akik tanulták már azt, és gyakorolnák csoportosan.

.

Részvétel és hozzájárulás a programszervezéshez:

Jelentkezni a tanfolyami díj befizetésével, és válasz e-mailben tudsz!

Jelentkezz most!

Küldd vissza a jelentkezésed minél hamarabb, és utald át a tanfolyam díját, hogy biztosítsd a helyed!

Az Aranyvirág meditáció tanuláson, gyakorláson, órán való részvétel díja 39.500- Forint.

Akkor, ha részt veszel a  XIII. SanBao 100napos Tai Chi Chuan és Chi Kung kihívásban és befizeted annak díját, ami 12.000- Ft, akkor az Aranyvirág meditáció tanulás, gyakorlás díja 27.500-Ft.

Ez egy főnek a 3 hónapra, 5 alkalomra szól, a meghirdetett első dátumtól az utolsóig, mert így a legkönnyebb és legegyszerűbb mindenkinek nyilvántartania.

Név: Farkas Gábor 

számlaszám: Raiffeisen Bank 12024009-00575013-00200001

Az utalás közleményébe kérlek, írd be a következőket:

számlázási címed, amire kiállítom a számlát, és

Aranyvirág2

A neved nem kell, ha saját számláról utalsz. Számlázási cím pedig, amit webáruházban vásárláskor meg szoktál adni. Ha nem írod be legalább egy alkalommal, akkor fel kell hogy hívjalak 🙂

cég esetében: a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos új KATA törvény alapján csak magánszemélyeket szolgálhatok ki, csak részükre állíthatok ki számlát. Kifizetők részére számlát nem állíthatok ki, így cégekkel, kifizetőkkel nem tudok együtt dolgozni. Nem áll módomban olyan számla kiállítása, melyen adószám szerepel. Kérem a szolgáltatás igénybevétele előtt közölnd, amennyiben nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretnéd igénybe venni azt! Ennek elmulasztása esetén magánszemélyként kezellek, így a szolgáltatás díja is magánszemélyként terhel téged.

Az utalásról nem nyugtát fogok adni neked, hanem számlát. Ezt akkor is megírom, ha nem kéred, mert így szabályos, legális egy vállalkozás, szervezet esetében. Ez kb. csak az én adminisztrációm. A számlát online, e-mailben fogod megkapni, ezzel teendőd nincsen, csak akkor, ha el is akarod számolni.

A befizetésed, utalásod után kapsz majd egy linket egy felismerhető email címről, ahonnan le tudod tölteni a számlát. A linkről letölthető, vagy levélben elküldött számla „.pdf” kiterjesztésű lesz.

Kérlek írd be a számlázási címed, amire kiállítom a számlát, és azt, tai chi, a neved nem kell ha saját szláról utalsz melyet e-mailben, „.pdf” kiterjesztéssel fogok elküldeni neked.

Számlázási cím az, amit webáruházban vásárláskor meg szoktál adni. Ha nem írod be legalább egy alkalommal, akkor fel kell hogy hívjalak 🙂

A számlát e-mailben letölthető linken keresztül küldöm.

.

Küldd vissza a jelentkezésed minél hamarabb, és utald át a tanfolyam díját, hogy biztosítsd a helyed!

.

Olvasnivalót fogsz kapni a gyakorlatok elvégzéséhezm ami segítni fog az önálló gyakorlásban! Amit most megtanulsz, az később bármikor gyakorolhatod, felfrissítheted a kiosztott jegyzeted alapján!

.

Aranyvirág meditáció elméletéről videók

.

Beszélgetés a Tai Chiról, a XII. 100napos kihívásról – 2023-01-19 – Erő-Izom-Chi viszonya – Aranyvirágról – Meditációról – NeiKungokról és kapcsolatáról előadás

Erő-Izom-Chi viszonya – Aranyvirágról – Meditációról – NeiKungokról és kapcsolatáról előadás

.

Beszélgetés a Tai Chiról, a XII. 100napos kihívásról – 2023-02-02
Recording 2 – Aranyvirág meditációról 1.

.

Beszélgetés a Tai Chiról, a XII. 100napos kihívásról – 2023-02-02
Recording 5 – Aranyvirág meditációról 2.

.

Aranyvirág meditáció II. online tanulás, gyakorlás

Légzőgyakorlatok Nei Kung Kezdő és Haladó online tanulás, gyakorlás – felvételről

Légzőgyakorlatok I. és / vagy II. Nei Kung Kezdő és Haladó online tanulás, gyakorlásra felvételről jelentkezni, és részt venni, 2 hónapon keresztül, a választott tanfolyamtól függően 4-6 alkalommal!

Légzőgyakorlatok Nei Kung – Belső Munka. Munka a figyelemmel, légzéssel, befelé figyeléssel. A légzőgyakorlatokon keresztül megmasszírozzuk a belső szerveinket, chit gyűjtünk, és keringetünk a légzésünk és a figyelmünk segítségével.

 • Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő az első, alapozó része a Légzőgyakorlatok Nei Kung sorozatnak, melynek elején csak légzőgyakorlatokat tanulsz, egy helyben ülő, majd álló helyzetben. Ez később kiegészül mozgásos és mozdulatkitartásos, statikus gyakorlatokkal.

.

 • Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó pontosítjuk a korábbi légzéseket, tűzkört, tanulunk hozzá még légzést, Vese-töltést, a Fa- és Föld állást, az Erő Gyakorlatot.

.

 • A Légzőgyakorlatok I-II-III. Nei Kung kiegészíti a Tai Chi formáinkat, Chi Kung mozdulatainkat és a 24 Tai Chi Nei Kung gyakorlatokat. Erről az első részről mindenképpen elmondható, hogy kicsit meditatívabb, befelé figyelő, elcsendesülő, viszont utána felfrissít, megerősít, energetizál.

.

Jegyzetet fogsz kapni mindkét szinten a gyakorlatok elvégzéséhez! A kiosztott jegyzet, segíteni fog az önálló gyakorlásban! Amit most megtanulsz, az később bármikor gyakorolhatod, felfrissítheted a kiosztott jegyzeted alapján!

Ez az alap, erre épülnek a későbbi részek, kombinációk, a mozgások és mozdulatkitartások.

Tanulás azoknak, akik még nem tanulták a légzéseket, szeretnék elsajátítani.

Gyakorlás azoknak, akik tanulták már azt, és gyakorolnák csoportosan.

.

Felmerült néhány kérdés, igyekszem megválaszolni őket!  

Mennyi ideig tart?

 • Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő Online Felvételről 4 + 2 bónusz videófelvétel alapján, 6×1,5 óra alkalmanként, hétközben, csütörtökönként kiküldött videó alapján, 18:15 órakor.
 • Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó Online Felvételről 3+2 bónusz videófelvétel alapján, 6×1,5 óra alkalmanként, hétközben, csütörtökönként kiküldött videó alapján, 18:20 órakor.

Lehet ismétlésként is, akár mindkét szintet is, vagy akkor ismétled az elsőt, ha a II. részt szeretnéd tanulni.

Légzőgyakorlatok II. Haladó Nei Kung alkalmakon további légzéseket tanulsz, alapelveket nézünk át, és jön a Csont légzés, és az Erő Gyakorlatok, itt és a következő alkalmakon!

Mennyi időt kell gyakorolni utána?

Csak tőled függ. Heti 3-4 nap, és alkalmanként 15-20 perc elég az alkalmankénti gyakorlásra, és a kezdeti fejlődéshez. Később ez egyénileg változik, gyakorlástól, elszántságtól, céloktól függően. A gyakorlási idő maradhat akár ennyi is. Van aki ezt a X. 100napos kihívásban minden nap végzi.

Mikor lesz?

A megbeszélt és kiküldött hirdetett első videó dátumtól az utolsóig tart, mert így a legkönnyebb és legegyszerűbb mindenkinek nyilvántartania.

Felvételről, a jelentkezésed után pár nap múlva küldöm az első videót, aztán két-három hetente ütemezve, az előre kidolgozott ütemezés szerint,a csütörtöki napokon 18:15 óráig. vimeóra feltöltött videók alapján.

Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő Online Felvételről 4 + 2 bónusz videófelvétel alapján, 6×1,5 óra alkalmanként, hétközben, csütörtökönként kiküldött videó alapján, 18:15 órakor.

Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó Online Felvételről 3+2 bónusz videófelvétel alapján, 5×1,5 óra alkalmanként, hétközben, csütörtökönként kiküldött videó alapján, 18:20 órakor.

Hol lesz?

Online lesz, így az élőkről készülni fog felvétel, így egy alkalomról sem fogsz lemaradni!

El kell-e mennem bárhová a tanfolyam miatt?

Nem, nem kell menned sehová. Ez a tanfolyam ugyan online, viszont felvételről történik, így azon kívül, hogy bárhol lehetsz közben, még akkor is végzed, amikor szeretnéd, és időd van rá. Mert

Miután a Tai Chi tanfolyam Vimeoról Online Felvételről lesz „megtartva”,

 • Vimeora feltöltött videók alapján tudod megtanulni a gyakorlatokat. Semmiféle különleges dologra nem lesz szükséged hozzá, és mivel felvételről fogsz tanulni, így egy alkalomról sem fogsz lemaradni! Hozzáférési linket a jelentkezések után fogok küldeni a résztvevőknek!
 • Vimeora feltöltött videók alapján, hasonló „körülmények” között, mint a korábbi heti rendszeres Zoomos Online edzések!
 • Melyhez hozzáférési linket a jelentkezések után fogok küldeni a résztvevőknek!
 • Az egyes alkalmak után, vissza fogod tudni nézni a gyakorlatokat, így két alkalom között, fogsz tudni gyakorolni, és ismételni. Így biztosan meg fogod tudni tanulni a gyakorlatokat!

.

Mire lesz jó ez Nekem,

Kezdőként?

  • Megtanulod a különböző légzőgyakorlatokat.

 

  • Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő online tanuláson először légzéseket tanulsz, gyakorolsz. A hasi-, fordított-/teknősbéka-, teljes-, tűzkör-, bőr légzéseket. Ha ezeket egy bizonyos sorrendben, meghatározott ideig és ismétlésszámmal végzed, akkor a tested megerősödik, felfrissülsz, és több energiád lesz!

Haladóként?

  • Felfrissítheted az eddig tanultakat, javulhat a légzéstechnikád, légzésterjedelmed, vitálkapacitásod. Új erőre kaphat a gyakorlásod!
  • Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó sorozatban tanulhatod majd meg a gyűjtő- és botos légzéseket, az összetett Fa- és Föld-állás, a Csont légzés, és az Erő Gyakorlatokat, akkor ha sikerült az első rész végére érned.

Minden résztvevőnek?

  • A légzésterjedelem, a be- és kilégzés, illetve a légzésbenntartás hosszának megfelelő fejlődése esetén, bónuszként, és kiegészítőként az egyszerűbb változatát tanulhatod meg a Fa- és Föld-állás, a Csont légzés, és az Erő Gyakorlatok valamelyikének, amelyik a legjobban segít akkor.

Jöhetek-e akkor, ha épp tanulom az Online Kezdő Chi Kung Bian Hui Chon Gong Tavasz Visszahozatala Tanfolyamot felvételről?

Igen, eljöhetsz, elkezdheted, az eddigi tanulmányaidnak megfelelően a  Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő vagy II. Haladó részét, légzések segítik a Chi Kung gyakorlásod és a Tai Chi tanulmányaidat is. Segíteni fogok a kettőt összehangolni.

Hogyan kapod meg a tanfolyamokat?

Minden részt, egy előre megtervezett ütemterv, és megtapasztalt részletezés szerint kapod meg úgy, hogy legyen biztosan be tudod gyakorolni, meg tudod tanulni a részeket. Szóval, nem azért nem kapod meg egyben az összes videót, mert irigy vagyok, hanem azért, mert a tapasztalatok azt mutatták, hogy részenként, bizonyos időintervallumban (2-3-4 hét) tudod feldolgozni a kapottakat.

A videók visszanézésének a lehetősége:

A felvételek visszanézésének lehetőségét kapod meg, inden videót több hétig tudsz visszanézni, hogy biztosan meg tudd tanulni, be tudd gyakorolni az ott lévő gyakorlatokat. Azért nem „örökéletre” kapod meg, hogy legyen egy plusz motiváció a tanuláshoz, és mert a tárhely élettartamát sem tudom örök életre garantálni.

Kell egy időkorlát, különben nem fogod megtanulni a gyakorlatokat. Te is, és én azt szeretném, ha megtanulnád őket. Azért két hét, mert így lesz egy kis időnyomás, és nem fognak feltorlódni a videók.

Ezt működik, és ezt mutatják a tapasztalatok is. Egyébként, ha kimarad, akkor feltorlódhatnak a videók, és egy idő után el fogsz veszni. Ha egymás után elvégzel két videó gyakorlatait, akkor már be is pótoltál mindent.

Letöltés: a videók visszanézését kapod meg, nem a tulajdonjogát, az nálam marad.

Pontosítani, ismételni is van lehetőség, van ahol kevesebb videóval is, tehát nem kell az egész tanfolyamot végignézned.

Ha szeretnél részt venni, akkor jelentkezz, és jelezd, mikortól szeretnéd kezdeni!

Jelentkezési határidő: minél hamarabb kezded, annál hamarabb tanulod meg a gyakorlatokat.

Általánosságban a gyakorlás hatásai, heti minimum 3 gyakorlással:

–   kialakul a helyes (hasi) légzés;
–   a mozgás és a légzés összhangba kerül;
–   általánosan nő az erőnlét, a kondíció, és a kitartás;
–   gyorsabb regeneráció betegség, sérülés, műtét után;
–   javul a látás és a hallás;
–   az öregedés és a ráncosodás csökken;
–   fiatalosabb megjelenés, gyorsabb reagálás és tettrekészség;
–   minden gyakorló fiatalabbnak néz ki, mint a korabeliek, akár 5-10 évvel is;

–   sokkal több energia, mint a gyakorlatok végzése előtt;

Age Lock hatások, fiatalabbnak fogsz kinézni mint előtte, heti minimum 3 maximum 5 gyakorlással:

–   általánosan nő az erőnlét, a kondíció, és a kitartás;
–   javul a látás és a hallás;
–   az öregedés és a ráncosodás csökken;
–   fiatalosabb megjelenés, gyorsabb reagálás és tettrekészség;
–   minden gyakorló fiatalabbnak néz ki, mint a korabeliek, akár 5-10 évvel is;

 

Csatlakozz a csoporthoz már most!

Hívj fel +36 20 971 7431

Amennyiben elküldöd a telefonszámod visszahívlak.

vagy

írj nekem!

Jelentkezz most! 

.

Gyere Te is!

.

Kezdés:

 • felvételről, a jelentkezésed és befizetésed után pár napon belül küldöm az első videót, aztán két-három hetente ütemezve, az előre kidolgozott ütemezés szerint,a csütörtöki napokon 18:15 óráig. vimeóra feltöltött videók alapján.

Az online edzés helyszíne:

 • A saját házad, lakásod, nappalid, szobád, kerted, saját helyszíned, mert online lesz a tanfolyam.

Lehetőségek:

Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő Online Felvételről 

8 hét, 4 videó + 2 bónusz videófelvétel alapján, 6×1,5 óra alkalmanként,+ elmélet-jegyzet, 39.500-Ft,

Ha csak átismételnéd, akkor azoknak, akik már elvégezték ezeket a tanfolyamokat, felvételről:

Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő ismétlés Online Felvételről

azoknak akik elvégezték, és gyakorolták a Légzőgyakorlatok  I. Nei Kung Kezdő tanfolyamot,

8 hét, 4 videó + 2 bónusz videófelvétel alapján, 6×1,5 óra alkalmanként + elmélet-jegyzet, 19.500-Ft,

hétközben, csütörtökönként 18:15 órakor kiküldött videó alapján, viszont mégis önállóan, saját időbeosztásod szerint tudsz elvégezni, begyakorolni.

Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó Online Felvételről

azoknak akik elvégezték, és gyakorolták a Légzőgyakorlatok Nei Kung I. tanfolyamot.

8 hét, 3 videó + 2 bónusz videófelvétel alapján, 5×1,5 óra alkalmanként + elmélet-jegyzet, 39.500-Ft,

hétközben, csütörtökönként 18:20 órakor kiküldött videó alapján, viszont mégis önállóan, saját időbeosztásod szerint tudsz elvégezni, begyakorolni.

Ha csak átismételnéd, akkor azoknak, akik már elvégezték ezeket a tanfolyamokat, felvételről:

Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó ismétlés Online Felvételről

azoknak akik elvégezték, és gyakorolták a Légzőgyakorlatok Nei Kung II. tanfolyamot,

8 hét, 3 videó + 2 bónusz videófelvétel alapján, 5×1,5 óra alkalmanként + elmélet-jegyzet, 19.500-Ft,

hétközben, csütörtökönként 18:20 órakor kiküldött videó alapján, viszont mégis önállóan, saját időbeosztásod szerint tudsz elvégezni, begyakorolni.

Jelentkezési határidő: minél hamarabb kezded, annál hamarabb tanulod meg a gyakorlatokat.

Jegyzetet fogsz kapni a gyakorlatok elvégzéséhez.

A 24 Yin Yang Taiji Neigong története  írásban olvashatsz a 24 Tai Chi (Taiji) Nei Kungról, ahol megemlítik a légzéseket, melyek az idők folyamán kikerültek a gyakorlatokból.

Neigong Jin Zhong Zhao Az Aranyharang  írásban általános bevezetőt, és az Az Aranyharang módszereinek felépítéséről olvashatsz.

Küldd vissza a jelentkezésed minél hamarabb, és utald át a tanfolyam díját, hogy biztosítsd a helyed!

.

Részvétel és hozzájárulás a programszervezéshez:

Jelentkezni a tanfolyami díj befizetésével, és válasz e-mailben tudsz!

Küldd vissza a jelentkezésed minél hamarabb, és utald át a tanfolyam díját, hogy biztosítsd a helyed!

Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő vagy  Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó online tanuláson, gyakorláson, órán felvételről való részvétel díja mindkét szintnek külön-külön 39.500- Forint, az ismétlés külön-külön 19.500-Ft, amit most csak elutalni tudsz, ami egy főnek a megbeszélt és kiküldött hirdetett első videó dátumtól az utolsóig tart, mert így a legkönnyebb és legegyszerűbb mindenkinek nyilvántartania.

Név: Farkas Gábor 

számlaszám: Raiffeisen Bank 12024009-00575013-00200001

Az utalás közleményébe kérlek, írd be a következőket:

számlázási címed, amire kiállítom a számlát, és

nei kung I. vagynei kung II. 

attól függően, hogy melyiket választod. 

Ha ismételnél, akkor tedd hozzá a választotthoz, hogy ism.

nei kung I.ism vagynei kung II.ism

A neved nem kell, ha saját számláról utalsz. Számlázási cím pedig, amit webáruházban vásárláskor meg szoktál adni. Ha nem írod be legalább egy alkalommal, akkor fel kell hogy hívjalak 🙂

cég esetében: a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos új KATA törvény alapján csak magánszemélyeket szolgálhatok ki, csak részükre állíthatok ki számlát. Kifizetők részére számlát nem állíthatok ki, így cégekkel, kifizetőkkel nem tudok együtt dolgozni. Nem áll módomban olyan számla kiállítása, melyen adószám szerepel. Kérem a szolgáltatás igénybevétele előtt szíveskedjen közölni, amennyiben nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretnéd igénybe venni azt! Ennek elmulasztása esetén magánszemélyként kezellek, így a szolgáltatás díja is magánszemélyként terhel téged.

Általános számlázási tudnivalók:

Az utalásról nem nyugtát fogok adni neked, hanem számlát. Ezt akkor is megírom, ha nem kéred, mert így szabályos, legális egy vállalkozás, szervezet esetében. Ez kb. csak az én adminisztrációm. A számlát online, e-mailben fogod megkapni, ezzel teendőd nincsen, csak akkor, ha el is akarod számolni.

A befizetésed, utalásod után kapsz majd egy linket egy felismerhető email címről, ahonnan le tudod tölteni a számlát. A linkről letölthető, vagy levélben elküldött számla „.pdf” kiterjesztésű lesz.

Számlázási cím az, amit webáruházban vásárláskor meg szoktál adni. Ha nem írod be legalább egy alkalommal, akkor fel kell hogy hívjalak 🙂

A számlát e-mailben letölthető linken keresztül küldöm.

Jegyzetet fogsz kapni a gyakorlatok elvégzéséhez.

Amennyiben biztosan ott akarsz lenni a Légzőgyakorlatok I. Nei Kung Kezdő vagy  Légzőgyakorlatok II. Nei Kung Haladó online tanuláson, gyakorláson, órán felvételről, akkor utald át a programszervezési hozzájárulást most, részvétel díja mindkét szintnek külön-külön 39.500- Forint, az ismétlés külön-külön 19.500-Ft, amit most csak elutalni tudsz, ami egy főnek a megbeszélt és kiküldött hirdetett első videó dátumtól az utolsóig tart, mert így a legkönnyebb és legegyszerűbb mindenkinek nyilvántartania.

Farkas Gábor Raiffeisen Banksz.: 12024009-00575013-00200001

Az utalás közleményébe kérlek írd be a számlázási címed, amire kiállítom a számlát és azt, légzőgyakorlat nei kung, a neved nem kell, ha saját szláról utalsz. Utaláskor mindenképpen számlát kell kiállítanom, készpénzzel történő fizetésnél nyugtát is tudok adni.

Neved az utalásból látom! Ha másnak utalsz, akkor kérlek azt írd, kinek és a számlázási címed.

.

.

A 24 Yin Yang Taiji Neigong története  írásban olvashatsz a 24 Tai Chi (Taiji) Nei KUngról, ahol megemlítik a légzéseket, melyek az idők folyamán kikerültek a gyakorlatokból.

Neigong Jin Zhong Zhao Az Aranyharang  írásban általános bevezetőt, és az Az Aranyharang módszereinek felépítéséről olvashatsz.

Küldd vissza a jelentkezésed minél hamarabb, és utald át a tanfolyam díját, hogy biztosítsd a helyed!

Hogyan képzi tovább magát egy tai chi oktató?

(2013.)

Hát, találkozik egy másik tai chi oktatóval, eszmét cserélnek, vagy „beülnek” egymás szemináriumára.

Így történt ez ezen a héten is, mikor találkoztam Andrey Serednyakovval. Régi is merősként üdvözöltük egymást, bár azt egyikünk sem tudja, hogy pontosan hol és mikor is találkoztunk először.

Jóbarátok 01 Viking Andrej Serednyakov

Jóbarátok 01 Viking Andrej Serednyakov

Jóbarátok 01

– Hogy kerülsz Te ide?

– Hát, jöttem a szemináriumodra.

– Miért, ismersz régóta?

– Mert kíváncsi vagyok rá.

– Miért nem hívtál fel inkább, hogy csak úgy találkozzunk?

Itt valami elmaradásomat kezdtem érezni, de ezen gyorsan túllendültünk. Hamarosan sorra vettük közös ismerőseinket, megbeszéltük, kivel mi van, mi történt, mivel foglalkozik és hol tart. Később végigbeszéltük egész eddigi életünk főbb pontjait is, amelyek meghatározzák mostani életünket.

Jóbarátok 02 Viking Andrej Serednyakov

Jóbarátok 02 Viking Andrej Serednyakov

Jóbarátok 02

Minden nap a reggel 6.30-tól 8-ig tartó chi kunggal kezdődik, melyen Andrey elképzelése szerint, minden nap más és más gyakorlatokat fogunk gyakorolni. Az első két napon, közkívánatra mégis ugyan azt gyakoroltuk, mely jó is volt, mert így legalább majdnem teljesen fel tudtam venni videóra. A délelőtti edzés 10-13-ig, a délutáni 15-18-ig, vacsora után az esti pedig 19.30-22-ig tart. A gyakorlások között tulajdonképpen csak étkezési szünet van.

A gyakorlások a Végtelenből jönnek és oda is térnek vissza. Mivel foglalkozunk? Három dologgal foglalkozunk. Az Energiával, a Folyadékokkal, és a Nyolc Csodálatos Tárolóval. Ez három szintet is jelent a testben, ami által minden gyakorlatot három szinten tudunk elvégezni, attól függően, hogy melyik szinttel szeretnénk dolgozni. Minden gyakorlat elején és végén megpróbálunk feloldódni a térben, beleolvadni, eggyé válni vele. Megpróbálunk a mindenség részévé válni. Ez lehet, elsőre furának hangzik, de ha kicseréljük a terminusokat és azt mondom, hogy a természet részeivé próbálunk válni, egybe próbálunk olvadni a természettel, a Daoval, így, lehet, már nem is tűnik olyan különlegesnek. Ez minden tai chi és chi kung gyakorlás végső célja is.

Gyakoroltuk a spirálokon való mozgást Viking Andrej Serednyakov

Gyakoroltuk a spirálokon való mozgást

Gyakoroltuk a spirálokon való mozgást is.

Számomra legérdekesebb a folyadékokkal való munka, mert régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne az előre megírt DNS-ünket (DNA) átírni, újrakódolni. Az agyi folyadék termelődésének tudatos megfigyelése, serkentése és tudatos vezetése, majd a csontokban a vértermelés serkentésével és elvezetésével ez elméletileg lehetséges. Amikor végezzük a gyakorlatokat, akkor mindenképpen lehet érezni a teljes ellazulást és nyugalmat, majd a teljes feloldódást, ami a gyakorlatok helyes végzésének visszaigazoló jele is.

Álló gyakorlás Viking Andrej Serednyakov

Álló gyakorlás Viking Andrej Serednyakov

Álló gyakorlás

A gyakorlatok java részét állva végezzük, csukott szemmel, ami azért is érdekes, mert Andrey annyira aprólékosan és részletesen vezeti a gyakorlatokat, hogy oda sem kell nézni és csak hallás útján lehet követni a gyakorlatokat. Ez olyan gyakorlási mód, mint amivel a jóga tanulmányaimban már találkoztam. Az egész annyira lágy és finom, hogy nem is fáradunk el a gyakorlatok közben, nem esik nehezünkre a sok állás sem. Tulajdonképpen olyan érzés mintha egy nagy áramlás lenne az egész, mint ahogyan a víz folyik. Ez egy következő cél a gyakorlatokkal, megtapasztalni azt, hogy mi egy vízzel töltött zsák vagyunk és ezt a zsákot mozgatva, helyenként összenyomva, majd ellazítva, megtapasztalva a víz erejét tudjunk mozogni.

folyt köv….update várható!

A résztvevők, a Csapat Viking Andrej Serednyakov

A résztvevők, a Csapat

A résztvevők, a Csapat

.

Az eredeti face bejegyzés, 2013.: https://www.facebook.com/notes/718780585653869/

Régen ott voltak jegyzetek, melyeket egy idő után a face megszüntetett és elrejtett, viszont emlékként néha előkerülnek. Abból mentem át őket a weboldalra, és frissítem, aktualizálom, ha szükséges.

Keddi Tai Chi és Chi Kung Teljesen Kezdő, Alapozó Alaptanfolyam Budapesten

Kedves Érdeklődő!

Teljesen Kezdők számára indítok Teljesen Kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyamot Budapesten, jól megközelíthető helyszínen!

A személyes, jelenléti foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji, Tajcsi) és a Chi Kung (Qi Gong, Csikung) tanulását. (tovább…)

Kezdő Chi Kung tanfolyam – Teljesen kezdőknek és ismétlőknek – Zoomon Online Felvételről

Chi Kung Tanfolyam Kezdőknek és Ismétlőknek – online felvételről

Kezdő Chi Kung tanulása, gyakorlása – kérdések, jelentkezés – Online Felvételről

Örömmel tájékoztatlak, hogy lehetőség van Kezdő és Ismétlő Chi Kung Tanfolyamra – online felvételről! Haladó Chi Kung akkor lesz, ha jelzed nekem, hogy szeretnél jönni! (tovább…)

Online Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyam Zoomon Felvételről

Kedves Érdeklődő!

Teljesen kezdők számára Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi (Taiji) és Chi Kung (Qigong) Alaptanfolyam Zoomon Online Felvételről, egyéni kezdéssel, a jelentkezésed utáni első csütörtöktől 18:30-20:00 óráig.

A Zoomon Online Felvételről foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji) tanulását és nincs lehetősége eljönni a heti rendszerességű személyes edzésekre. (tovább…)

Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyam, Teljesen kezdő, Alapozó edzés Budapesten személyesen élőben vagy Zoomon Online Felvételről

Kedves Érdeklődő!

Teljesen kezdők számára indítok Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi (Taiji) és Chi Kung (Qigong) Edzést, Alaptanfolyamot

Budapesten személyes jelenléttel, élőben, 2024. május 7-től keddenként 17:45-19:15 óráig,

vagy

Zoomon Online Felvételről csütörtökön 18:30-20:00 óráig.

A foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji) tanulását. (tovább…)

05.04 A Nyárkezdet időszakához tartozó Chen Xiyi Chi Kung (Qigong) gyakorlat

A Nyárkezdet időszakához tartozó Chen Xiyi Chi Kung (Qigong) gyakorlat

Chen Xiyi Chi Kung (Qigong) gyakorlata Újholdtól Teliholdig, a negyedik Hold első felére.

(tovább…)

A 100 napos kihívásról olvashatsz

100napos Tai Chi és Chi Kung mentorálási program 2024.

Olvasd el a cikkeket a kihíváshoz való felkészüléshez!

Töltsd le a 4 oldalas ismertetőt, összefoglalót, melyben gyakorlatjavaslatok is vannak a kihíváshoz!

Az összefoglalóban vannak ötletek, javaslatok, milyen gyakorlatokat javasolt végezni. A teljes felkészüléshez szükséges a többi cikk elolvasása, a személyes konzultáció, és az oldal alján lévő feltételek teljesülése is!

(tovább…)

Hírek, események

Aranyvirág meditáció II. tanulás, gyakorlás

Kedves Érdeklődő! Örömmel értesítelek, hogy lehetőséged van a Aranyvirág meditáció II. online tanuláson, gyakorláson részt venni február közepétől, március, április és május hónapban, összesen 5 alkalommal! A tanfolyamon kívül, heti 3, maximum 5 gyakorlás elegendő, így ezzel a gyakorlással részt vehetsz a 100 napos Lite (TM) Tai Chi Chuan és Chi Kung kihívásban! Aranyvirág meditáció a

Légzőgyakorlatok Nei Kung Kezdő és Haladó online tanulás, gyakorlás – felvételről

Légzőgyakorlatok I. és / vagy II. Nei Kung Kezdő és Haladó online tanulás, gyakorlásra felvételről jelentkezni, és részt venni, 2 hónapon keresztül, a választott tanfolyamtól függően 4-6 alkalommal! Légzőgyakorlatok Nei Kung – Belső Munka. Munka a figyelemmel, légzéssel, befelé figyeléssel. A légzőgyakorlatokon keresztül megmasszírozzuk a belső szerveinket, chit gyűjtünk, és keringetünk a légzésünk és a figyelmünk segítségével. Légzőgyakorlatok I. Nei

Keddi Tai Chi és Chi Kung Teljesen Kezdő, Alapozó Alaptanfolyam Budapesten

Kedves Érdeklődő! Teljesen Kezdők számára indítok Teljesen Kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyamot Budapesten, jól megközelíthető helyszínen! A személyes, jelenléti foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji, Tajcsi) és a Chi Kung (Qi Gong, Csikung) tanulását.

Kezdő Chi Kung tanfolyam – Teljesen kezdőknek és ismétlőknek – Zoomon Online Felvételről

Chi Kung Tanfolyam Kezdőknek és Ismétlőknek – online felvételről Kezdő Chi Kung tanulása, gyakorlása – kérdések, jelentkezés – Online Felvételről Örömmel tájékoztatlak, hogy lehetőség van Kezdő és Ismétlő Chi Kung Tanfolyamra – online felvételről! Haladó Chi Kung akkor lesz, ha jelzed nekem, hogy szeretnél jönni!

Online Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyam Zoomon Felvételről

Kedves Érdeklődő! Teljesen kezdők számára Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi (Taiji) és Chi Kung (Qigong) Alaptanfolyam Zoomon Online Felvételről, egyéni kezdéssel, a jelentkezésed utáni első csütörtöktől 18:30-20:00 óráig. A Zoomon Online Felvételről foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji) tanulását és nincs lehetősége eljönni a heti rendszerességű személyes edzésekre.

A 100 napos kihívásról olvashatsz

100napos Tai Chi és Chi Kung mentorálási program 2024. Olvasd el a cikkeket a kihíváshoz való felkészüléshez! Töltsd le a 4 oldalas ismertetőt, összefoglalót, melyben gyakorlatjavaslatok is vannak a kihíváshoz! Az összefoglalóban vannak ötletek, javaslatok, milyen gyakorlatokat javasolt végezni. A teljes felkészüléshez szükséges a többi cikk elolvasása, a személyes konzultáció, és az oldal alján lévő

Viking

Farkas Gábor Viking
Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Lépj kapcsolatba velem!
Viking tanfolyamaira az alábbi elérhetőségeken keresztül tudsz jelentkezni: +36 20 971 7431

hello[kukac]sanbao[pont]hu

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!

"A Tavasz Visszahozatala az, hogy az elfeledett álmaink is visszajönnek vele."

A letöltésért cserébe nem kérek semmit, még az e-mail címedet sem!
Annak viszont örülök, ha bárhol megosztod a letöltés linkjét, vagy bármely tartalmat, cikkemet, oldalamat!