Tai Chi Chuan - Chi Kung - Nei Kung
100 napos kihívás

Őszi Tai Chi Chuan Tábor 2018. október 2-7.

SanBao Iskola Őszi Tai Chi Chuan és Chi Kung tábora

Őszi Tai Chi Chuan Tábor Bakonybél 2019. október (1-6) / 8-13.

Az idén, bónusz Tökös Délutánnal, Tökfesztivállal

és kirándulással egy Titkos helyszínre!

Az őszi tábor időpontja:

Ez a tavalyi ismertető, az ideiért kérlek kattints ide:

Őszi Tai Chi Chuan Tábor Bakonybél 2019. október (1-6) / 8-13.

Helyszíne: egy Vendégház hatalmas belső udvarán. Jelentkezésed után, elküldjük a pontos helyszínt!

A Tábor céljai és programja. Mit fogunk gyakorolni?

 • Tudásszinttől függően, napi két gyakorlás van tervben.
 • Az intenzív gyakorlásokkal fejleszteni tudásunkat és saját magunkat.
 • Haladóbbaknak javasolt a Tai Chi Chuan Képességek gyakorlása (Qing-Man Tábor).
 • Kezdőknek az alapgyakorlatok.

Mindenki azt a formát tanulja és gyakorolja, amelyiket ismeri:

 1. Kezdőknek: 48 Forma, Szablya Forma alapok.
 2. Haladóknak: 48, 108 Pusztakezes és 27, 36, 54 Fegyveres Formák gyakorlása, első vagy második 4 képesség. Tehát aki a a Tai Chi Chuan első 8 képességét szeretné gyakorolni lesz rá lehetősége vezetett gyakorlással.
 3. Képességet csütörtök délután-estétől is érdemes gyakorolni! Aki pedig csak formát tanulna, vagy Chi Kungozna, ő is jöjjön bátran! Lehet elmélyülni, felzárkózni, ismételni, újrakezdeni  vagy elindulni.
 4. Mindenkinek:
  • Páros gyakorlatok, Tűz kör, BianQiGong és HunYuanQiGong gyakorlatai;
  • A 13 lándzsaformát és a Yang Tai Chi Bot Forma, Zhan Zhuang;

Elképzelhető, hogy kisebb kirándulás teszünk, mely közben fogunk gyakorolni.

A program pontos menetrendjét és tartalmát a résztvevőkhöz igazítjuk a helyszínen, tehát személyre szabjuk a gyakorlást! Botot kell hozni!

A tábor időbeosztása:érkezés: kedd délután – este, ki mikorra ér oda. Kedden még nem lesz közös program!

A gyakorlások tervezett időpontjai, szerda reggeltől a következő: délelőtt 10:00-13:00, délután 15:00-18:30. Vasárnap 12:00/13:00-kor van vége a programnak.

A Tai Chi Chuan képességeit gyakorlók programját és időbeosztását az előre kiosztott program tartalmazza, illetve egyénileg beszéljük meg. Ha ilyennel nem rendelkezel, a tábor előtt kérj egyet! A képességek gyakorlása, bármelyik napon és napszakban elkezdhető!

Teljesen kezdők jöhetnek?

Igen, várjuk őket. A haladókat és az újrakezdőket is!

Jelentkezés, hasznos információk és tanácsok az Őszi Táborral kapcsolatban. Kérlek, figyelmesen olvasd végig az ismertetőt, és jelezz vissza mihamarabb, szeretnél-e jönni, illetve ha csak később tudsz csatlakozni, akkor azt, mikortól. Jelentkezni és előleget adni már a mai naptól lehetséges!

Az őszi tábor időpontja:

 Ez a tavalyi ismertető, az ideiért kérlek kattints ide:

Őszi Tai Chi Chuan Tábor Bakonybél 2019. október (1-6) / 8-13.

Helyszín: egy Vendégház udvarán. Jelentkezésed után, elküldjük a pontos helyszínt!

Őszi erőgyűjtés a tél beállta előtt!

Érdeklődésed és felmerülő kérdéseid jelezheted személyesen programjainkon, telefonon (20) 971-74-31 és E-mail ben.

Hozzájárulás a tábor költségéhez kedd estétől vasárnap délutánig önellátással, 33.500- Ft. Szerda estétől önellátással, 27.500- Ft. Péntek estétől szintén önellátással, 15.500- Ft. Ha rövidebb időre jönnél, keress és tájékoztatlak a részletekről.

A jelentkezést a táborszervezési hozzájárulás 50%-ának befizetése mellett tekintem érvényesnek. Ezt át is utalhatod Farkas Gábor Raiffeisen Banksz.: 12024009-00575013-00200001

Az utalás közleményébe kérlek írd be a számlázási címed, amire kiállítom a számlát és azt, tai chi, a neved nem kell ha saját szláról utalsz. Utaláskor mindenképpen számlát kell kiállítanom, készpénzzel történő fizetésnél nyugtát is tudok adni.

Jó hír, hogy a szállás fizetésére, a helyszínen használható a Szép kártya! Ezt kérem, jelezzétek nekem is előre, hogy a jelentkezéseknél, számításoknál figyelembe tudjam venni. A kártyához tartozó PIN kódot hozd magaddal, hogy ne ott kelljen kiderítened!

Jelentkezési határidő és lemondás:

2018. szeptember 20. Ezen időpont után történő lemondás esetén a befizetett hozzájárulás nem jár vissza, viszont az lehetséges, hogy jöjjön valaki helyetted.

 Ez a tavalyi ismertető, az ideiért kérlek kattints ide:

Őszi Tai Chi Chuan Tábor Bakonybél 2019. október (1-6) / 8-13.

A későn jelentkezőkkel előfordulhat, hogy egyénileg kell szállást keresniük!

Ha szeretnél elmélyülni a Tai Chi Chuan gyakorlásában, vagy régóta tervezed, hogy megismerkednél vele, esetleg újrakezdenéd, itt a helyed!

Utazás: A tábor megközelítése autóval, busszal, és vonattal is történhet. Eltévedni lehetetlen! Ha mégis sikerül, akkor kérdezősködni kell a helyieknél.

Autós útvonaltervező: A férőhelyek erejéig érdemes autóval, telekocsis rendszerben utazni, emiatt érdemes szervezkedni csoporton belül. A tábor könnyen megközelíthető távolsági busszal, vagy vonattal is, https://ujmenetrend.cdata.hu/uj_menetrend/volan/ Budapest-Zirc-Bakonybél; Budapest-Bakonybél; Budapest-Pápa-Bakonybél; vonalakon A falu központjából kellemes sétával érhető el a szállásunk!

Elhelyezés és a helyszín: Szállásunk Bakonybélen lesz, három különálló vendégházban lesz, ahol csak mi leszünk. kétszemélyes ágyakon, létszámtól függően kapunk majd szobákat. A Vendégháznak van egy nagy füves udvara is, ahol nyugodtan tudunk gyakorolni. A házak egymástól 20 méterre találhatóak, ami nem távolság. Ágyneműt nem kell hozni, adnak takarót, párnát, lepedőt és huzatot is. Hálózsákot hozhatsz, ha szeretnél, esetleg fázós vagy. A hálózsák használható napozásra is.

Előfordulhat, hogy valaki szívesebben lakna másik magánszálláson. Természetesen erre is van lehetőség, ez esetben a szállást önállóan kell felkutatni és lefoglalni. A tábor programjához ez esetben is lehet csatlakozni, és azétkezés is megoldható ott!

Az étkezés: Önellátással, egyénileg oldjuk meg a teljesen felszerelt konyhá(k)ban. Az önellátás lehetőséget ad a közeli helyi éttermi finomság kipróbálására. Szinte mindenhol elfogadják a SZÉP kártyákat. Közös főzést nem tervezünk, kivétel két bográcsozás, mely még kialakulóban van, és a helyszínen fog konkretizálódni. Esetleg még levest fogunk közösen főzni. Ha van felajánlásotok, zöldség, étel, egyszerűen elkészíthető finomságok, vagy egyszerűen csak a beszerzés, küldjétek el, jelezzétek nekem. Ez segíti az előkészületeket, a bográcsozást, esetleg a közös főzés alakítását! A ház udvarán kialakított tűzhelyeken szalonnasütésre, grillezésre, bográcsozásra is van lehetőség!

A faluban van több bolt is, a táborhelytől 5-10 perc sétára, ahol mindent be lehet szerezni. Hűtést igénylő ételeket hozhatsz magaddal, több hűtő is a rendelkezésünkre fog állni.

Pékárut érdemes magaddal hoznod, nem tudom, mit lehet kapni a helyi boltban, viszont jár Pékautó szerdán és pénteken reggel 7:30-8:00 között, abból is lehet vásárolni. Ha barna vagy egyéb kenyeret szeretnél enni, azt mindenképpen hozd magaddal!

Ha szeretnéd elhozni a családot, gyerekeket, ne habozz, keress meg és megbeszéljük! Nagyszerű ötlet, és remek lehetőség nekik a pihenésre!

Korlátozott számban van lehetőség a szálláshelyen a családdal külön szobában lakni. Gyermekek részére kedvezményes ár van, melyet a kísérőkével együtt, a jelentkezéskor beszéljük meg!

Mit hozz feltétlenül magaddal:

 • Jókedvedet!
 • A legjobb formádat, ami segít napossá tenni az időt, kb. 28-32 fokossá, enyhén felhőssé és esőmentessé;
 • aláöltözőt, sapkát, sálat, kesztyűt, akár sínadrágot,meleg ruhát; Esténként már fűteni szoktunk!
 • aki rutinos, ő az őszi táborba mindig hoz magával: sínadrágot / snowboardnadrágot;
 • vastag zoknit, hosszú alsót, harisnyát, törölközőt, papucsot;
 • eső elleni védelmet: esődzsekit, ha van esőnadrágot;
 • olyan cipőt, ami bírja a vizet is, reggelente a fű mindig harmatos, ha esik az eső, akkor is kell közlekedni, túracipő / bakancs a kiránduláshoz;
 • napkrémet, könnyű sapkát, v. szalmakalapot, napszemüveget;
 • termoszt, így mindig lehet hideg vized vagy meleg teád;
 • szúnyog és kullancsriasztót, megelőzésként B-komplex multivitamint is fogyaszthatsz;
 • jegyzetfüzetet; fényképezőgépet;
 • 10 Alapelv papírt; 12 Képesség papírt / 14 napos Ching táboros papír; Tűz körös papírt; Formák nevei papírokat, minden formáét, ami megvan;
 • Kard, Szablya, annak, aki tanult már, hosszú bot mindenkinek, egy seprű nyele az teljesen megfelelő.
 • Ha nem a kertben gyakorolunk és elmegyünk egy kis sétára kirándulásra, távolabb a háztól, akkor jól jöhet még egy kisméretű hátizsák, melybe bele tudod pakolni, és magaddal tudod hozni a legszükségesebb dolgaidat.

Tanácsok:

A tábor előtti hétvégén ajánlott sokat pihenni és relaxálni. Ha lehet, ne éjszakázz, lelkileg is készülj fel a táborra, a napi háromszori edzésre, és arra, hogy nem egyedül leszel a táborban, ezért kicsit kell majd alkalmazkodni is. A megérkezés és az új környezet, eleinte, míg meg nem szokod, okozhat némi belső feszültséget, amit relaxációval lehet oldani. A táborig érezhetsz némi izgalmat, hogyan és mint lesz a táborban. Emiatt ne aggódj, minden rendben lesz. Az izgalom az jó, mert kíváncsivá és nyitottá is tesz az új dolgokkal kapcsolatban. A táborba tanulni és gyakorolni megyünk.

Javasolt olvasnivalók a tábor előtt:

 • Tai Chi Chuannal, Chi Kunggal és Belső Alkímiával kapcsolatos íráso
 • 10 Alapelv, 12 Képesség, elő kettő illetve első négy képesség, Tűz kör, amiket olvass el otthon, hogy ne legyenek ismeretlenek számodra a bennük foglaltak, majd hozd őket magaddal a táborba! Ami nincs meg és szükség lesz rá, azt majd kiosztom, illetve elküldöm PDF formátumban.

Autónként 1 ismertetőt nyomtassatok ki, hogy könnyebben odataláljatok!

Jó készülődést kívánunk!

SanBao Iskola

További információ:

Farkas Gábor

+3620 971 7431

E-mail   https://www.sanbao.hu/

Farkas Gábor Viking

Farkas Gábor Viking

Hírek, események

Kezdő Chi Kung tanfolyam – Teljesen kezdőknek és ismétlőknek – Online Felvételről

Chi Kung Tanfolyam Kezdőknek és Ismétlőknek – online felvételről Kezdő Chi Kung tanulása, gyakorlása – kérdések, jelentkezés – Online Felvételről Örömmel tájékoztatlak, hogy lehetőség van Kezdő és Ismétlő Chi Kung Tanfolyamra – online felvételről! Haladó Chi Kung akkor lesz, ha jelzed nekem, hogy szeretnél jönni! Köszönöm az érdeklődéseket a Kezdő Chi Kung tanulásra, gyakorlásra –

Csütörtöki Online Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung AlaptanfolyamZoomon Felvételről, 18:45-20:15 óráig

Kedves Érdeklődő! Teljesen kezdők számára indítok Zoomon Online Felvételről Teljesen kezdő, Alapozó Alapozó Tai Chi (Taiji) és Chi Kung (Qigong) Alaptanfolyamot 2022. július 7-től csütörtökönként 18:45-20:15 óráig. A csoport 2022. július 7-től  Zoomon Online Felvételről indul! Viszont amíg az élő edzés elindul, lehetőséged van csatlakozni, és felvétel alapján gyakorolni! A foglalkozást annak ajánlom, aki most

Hétvégi Tai Chi Gyakorlónap – havonta – 2022. június 11.

Azt gondoltam ki, hogy a heti Tai Chi edzések kiegészítéseként Hétvégi Tai Chi Gyakorlónapot tartanék havonta, a mostani különleges helyzet miatt. Alapesetben az elmúlt időszakban, a heti edzéseken gyakorlatait fogjuk ismételni, pontosítani, gyakorolni. Természetesen mindenki azt gyakorolja amit tud, a saját szintjének megfelelően, Kezdők, Teljesen kezdők pedig az alapokat, Alapgyakorlatokat! Célja, hogy a heti Tai

Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyam Budapesten személyesen élőben és Zoomon Online Felvételről

Kedves Érdeklődő! Teljesen kezdők számára indítok Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi (Taiji) és Chi Kung (Qigong) Edzést, Alaptanfolyamot Budapesten 2022. július 5-től keddenként 18:15-19:45 óráig Személyesen élőben, és július 7-től csütörtökönként 18:45-20:15 óráig Zoomon Online Felvételről. Szerdán most nem indul csoport, viszont most választhatsz a két lehetőség közül. A foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné

Keddi Személyes élő Teljesen Kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyam Budapesten, 18:15-19:45 óráig

Kedves Érdeklődő! Teljesen Kezdők számára indítok Teljesen Kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyamot Budapesten szabadtéren 2022. július 5-től keddenként 18:15-19:45 óráig, jól megközelíthető helyszínen! A foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji, Tajcsi) és a Chi Kung (Qi Gong, Csikung) tanulását.

Az Áldások Csendes Folyama

Az “Írás”, amiből az Erények és Intelmek húzást végezzük a Holdújév után, a Lampionünnepkor. Ezek segítségével fejlesztjük erényeinket és bölcsességünket, és meg tudjuk védeni magunkat a támadásoktól és a “lelki terrortól”.

Viking

Farkas Gábor Viking
Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Lépj kapcsolatba velem!
Viking tanfolyamaira az alábbi elérhetőségeken keresztül tudsz jelentkezni: +36 20 971 7431

hello[kukac]sanbao[pont]hu

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!

"A Tavasz Visszahozatala az, hogy az elfeledett álmaink is visszajönnek vele."

A letöltésért cserébe nem kérek semmit, még az e-mail címedet sem!
Annak viszont örülök, ha bárhol megosztod a letöltés linkjét, vagy bármely tartalmat, cikkemet, oldalamat!