Tai Chi Chuan - Chi Kung - Nei Kung
100 napos kihívás

Nőnap alkalmából 2018. március 8.

Hölgyeknek Nőnap alkalmából, Férfiaknak Zoltán és Tamás nap alkalmából küldöm sok szeretettel a képen látható Bakonybéli Tőzikét!

SanBao-TaiChi-Bakonybeli-tozike

Hölgyeknek Nőnap alkalmából, Férfiaknak Zoltán és Tamás nap alkalmából küldöm sok szeretettel a képen látható Bakonybéli Tőzikét!

SanBao-TaiChi-Bakonybeli-tozike

Ha emlékszel az Őszi Tai Chi Chuan Táborban Bakonybélen voltunk kirándulni a Hubertlaki / Gyilkos Tónál, ott mutattam, hogy  a turista ház körül merre vannak a tőzikék és a tőzikemező.

SanBao-TaiChi-Bakonybeli-tozike-mezo

Mivel a tőzike is védett növény, így csak fotóztam őket, ez a fotó onnan van, még tavaly készült, de hamarosan az idén is lehet menni és megnézni ha van kedved hozzá!

Érdemes ellátogatni a Szent Mauríciusz Monostor kertjébe is, mert ott hóvirágmező szokott lenni.

SanBao-TaiChi-SzentMauriciusz-Hoviragmezo

Gyere és gyakorolj Tai Chi-t és Chi Kung-ot!

 

Hírek, események

Boldog Hold- és Őszközép ünnepet!

2020. október 1-én tartják az őszközép ünnepet, ami a 8. holdhónap 2. felének kezdetét is jelenti. Ilyenkor érdemes esti sétát tartani, megcsodálni a Holdat, mert azt tartják, hogy ilyenkor a legnagyobb, legfényesebb, meg azt is, ha alaposan szemügyre veszed a holdat, akkor egy mozsár előtt ülő nyulat lehet látni, de ezt majd a legendánál…

Szerdai Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyam Budapesten, 19:30-21:00 óráig

Kedves Érdeklődő! Teljesen kezdők számára indítok Budapesten Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi (Taiji) és Chi Kung (Qigong) Edzést, Alaptanfolyamot 2020. szeptember 9-től szerdánként 19:30-21:00 óráig. A csoport 2020. szeptember 9-től  Budapesten indul! A foglalkozást annak ajánlom, aki most szeretné teljesen elölről elkezdeni a Tai Chi (Taiji) tanulását. Csatlakozz a csoporthoz már most! Hívj fel +36

Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qigong) Alaptanfolyam Budapesten szabadtéren és Zoomon Online élőben

Kedves Érdeklődő! Teljesen kezdők számára indítok Budapesten szabadtéren, jól megközelíthető helyszínen, és Zoomon Online élőben Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi és Chi Kung Alaptanfolyamot.

Viking

Farkas Gábor Viking
Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Lépj kapcsolatba velem!
Viking tanfolyamaira az alábbi elérhetőségeken keresztül tudsz jelentkezni: +36 20 971 7431

hello[kukac]sanbao[pont]hu

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!

"A Tavasz Visszahozatala az, hogy az elfeledett álmaink is visszajönnek vele."

A letöltésért cserébe nem kérek semmit, még az e-mail címedet sem!
Annak viszont örülök, ha bárhol megosztod a letöltés linkjét, vagy bármely tartalmat, cikkemet, oldalamat!