Heti hírek 2017.09.01. - edzések a tornatermekben szeptember első hetétől!

Az aktuális híreket alább olvashatod el. Ahol nincs leírás, ott csak kattints a linkre és már olvashatod is!

Helyszínnel és programokkal kapcsolatos kérdés esetén nézd meg a SanBao Iskola naptárát, mely a következő linken érhető el: Eseményeink és legkésőbb hétfőn, kedden fog frissülni, tehát az edzésre indulás előtt már elérhető lesz.

 1.   Szeptember 5-től minden edzés visszaköltözik a tornatermekbe!
 • Ezért szeptember 5/6-től, már a keddi és a szerdai edzés is, tehát minden edzés visszaköltözik a tornatermekbe, a nyári szünet előtti helyszínére és időpontjára! Az edzésidőpontok nem módosulnak, ha nem emlékszel pontosan, akkor a részleteket alább olvashatod azt el.
 • A teljesen kezdő edzés kedden marad, nem fog szerdára kerülmi, a szerdán induló 7 alakalmas Tai Chi Chuan és Chi Kung alaptanfolyam az egy másik tananyagot fog követni.

Kedd, szeptember 5.:

 • Helyszín: VIII. kerület, Molnár Ferenc Általános Iskola, 1085 Budapest, Somogyi Béla u. 9-15.
 • Az iskola 200 m2 alapterületű nagy tornatermében leszünk, balra fel a lépcsőn, a kék nyilat (New York Tánciskola) követve fogsz megtalálni. A „3C” osztálytermével szemben van a lépcsőlejáró a tornateremhez, „Tornaterem” felirattal, a „103” és a „113” teremszámoknál.
 • Időpontok: keddenként 17.50-19.20-ig és 19.30-21.00-ig. Az iskolába 17.30-tól lehet bemenni, tehát átöltözni is!
 • Eszköz: ha van kardod és/vagy szablyád, hozd el minden edzésre, aztán majd ott megbeszéljük, mikor melyiket hadsználjuk.
 • Teljesen kezdők, továbbra is kedden a második edzésre jöjjenek!
 • A teljesen kezdő edzés kedden marad, nem fog szerdára kerülmi, a szerdán induló 7 alakalmas Tai Chi Chuan és Chi Kung alaptanfolyam az egy másik tananyagot fog követni.

Szerda, szeptember 6.:

 • Helyszín: VIII. kerület, Német utca 14. Német László Általános Iskola nagy tornaterme.
 • Az iskola 200 m2 alapterületű nagy tornaterme. melyet az iskolába belépve, balra fordulva a folyosón végighaladva fogsz megtalálni.
 • Időpontok: szerdánként 17.50-19.20-ig és 19.30-21.00-ig lesz edzés. Az iskolába 17.30-tól lehet bemenni, tehát átöltözni is!
 • Eszközök: ha van kardod és/vagy szablyád, hozd el minden edzésre, aztán majd ott megbeszéljük, mikor melyiket hadsználjuk.

Kezdők továbbra is a második edzésre jöjjenek!

Változások:

Szeptembertől a keddi 19.30-21.00-ig tartó edzésre lehet jönni gyakorolni más csoportokból is, lehet pótolni, felzárkózni, haladni. Feltétel: a 48 formát, az első zárásáig önállóan elvégezni.

 1. Dan docherty Wudang Tai Chi Chuan szeminárium szeptember:

2017. éveben nem kerül megrendezésre.

 1. SanBao Iskola Őszi Tai Chi Chuan és Chi Kung tábora
 • Bakonybélen lesz!
 • Az idén, bónusz Tökös Délutánnal, Tökfesztivállal! Programja elolvasható a web és a facebook oldalon is.
 • Az őszi táborra a helyszín lefoglalva, mely ua, mint tavaly volt, tehát Bakonybélen lesz, ugyanazokkal a magánszállásokkal, melyeket felújítottak, apartmanokká, és önellátó, egyéni főzéses megoldással.
 • Időpontja 2017. október 3-8.
 • A férőhelyek száma a három házban limitált, max 20 fő, ha e fölé megyünk létszámban, akkor más közeli, szomszéd épületekben lévő szállásokat is be kell vonni a szervezésbe. Viszont, az utolsó pillanatban én már nem biztos, hogy fogok tudni pluszban szállást foglalni, esetleg már nem is biztos, hogy lesz. Ezért kérlek, ha biztosan tudod, hogy jössz, vagy szeretnél jönni, akkor a szervezés, megkönnyítése miatt, mihamarabb foglald le helyedet a táborra a 17.000- Forintos előleg befizetésével. Köszönöm!

Jelentkezés és előleg:

 • Érdeklődésed és felmerülő kérdéseid jelezheted személyesen programjainkon, telefonon és e-mailben.
 • Hozzájárulás a tábor költségéhez kedd estétől vasárnap délutánig önellátással, 32.000- Ft. Szerda estétől önellátással, 26.000- Ft. Péntek estétől szintén önellátással, 14.500- Ft. Ha rövidebb időre jönnél, keress minket és tájékoztatunk a részletekről. A jelentkezést a táborszervezési hozzájárulás 50%-ának befizetése mellett tekintjük érvényesnek. Ezt át is utalhatod a Fénymag Közhasznú Egyesület OTP bankszámlaszámára 11702074-20000521, számlaigényed előre jelezd, neved az utalásból látjuk, a közleménybe ezt írd be:”Hozzájárulás programszervezéshez 2016.10.3-8.”.
 • Jó hír, hogy a szállás fizetésére, a helyszínen használható a Szép kártya! Ezt kérem, jelezzétek nekem is előre, hogy a jelentkezéseknél, számításoknál figyelembe tudjam venni.

Jelentkezési határidő és lemondás: 2017. szeptember 21. Ezen időpont után történő lemondás esetén a befizetett hozzájárulás nem jár vissza, viszont az lehetséges, hogy jöjjön valaki helyetted.

A linkre kattintva elolvashatod az őszi táborunk ismertetőjét

 1. A csoportok aktuális szintjeit ide kattintva olvashatod el...
 1. Tai Chi edzés Teljesen kezdők részére

Ha van ismerősöd, aki érdeklődik a Tai Chi iránt, vagy szeretné kipróbálni azt, kérlek küld neki tovább ezt a levelet vagy csak a linket!

Felzárkózásra, pótlásra érdemes kihasználnod az extra edzést, a Gyakorló Napokat és az Őszi Tábor adta lehetőségeket. Természetesen, mint eddig is, ezen alkalmak kitűnőek a fejlődés elősegítésére!

Helyszínnel és programokkal kapcsolatos kérdés esetén nézd meg a SanBao Iskola naptárát, mely a következő linken érhető el: Eseményeink és legkésőbb hétfőn, kedden fog frissülni, tehát az edzésre indulás előtt már elérhető lesz.

Kattints a linkekre, és már olvashatod is a teljes kiírásokat és a hiányzó részleteket!

Jó nézelődést!

Jelentkezés indul, Kalandra fel!

További eredményes gyakorlást!

 

Viking

Farkas Gábor Viking

Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Itt írj nekem!