Bemutatkozás

 

Üdvözöllek Viking SanBao Tai Chi Chuan és Chi Kung honlapján!

Ez az oldal azért van, hogy segítsen neked, ha érdeklődsz a  Tai Chi Chuan, a Chi Kung, és Meditáció gyakorlatai és módszeri iránt, ha szeretnéd elkezdeni, újrakezdenéd a gyakorlást, vagy még jobban elmélyülnél abban, egy képzett és profi tanár vezetése mellett.

Szeretnék segíteni neked, ha változni szeretnél, vagy változtatnál az életeden, ha egészséges és boldog szeretnél lenni, hogy jobb testi, érzelmi, energetikai, tudatossági, szellemi minőségben, egészségesen és boldogan élhess. Ehhez a Tai Chi Chuan, a Chi Kung - Nei Kung, és a Meditáció módszereit, mint eszközöket ajánlom számodra.

Az oldalon minden olyan szükséges információt, elméletet, kiegészítő olvasmányt és videót is megtalálsz, ami a Tai Chi Chuan, és a Chi Kung gyakorlásának elkezdéséhez, vagy ami a rendszeres gyakorlásához feltétlenül szükséges.

Az különböző formagyakorlatok teljes videóit egyelőre még nem lehet megnézni az oldalon, viszont ha mégis szeretnéd, kérlek jelezd nekem a kapcsolat menüponton keresztül!

A SanBao Tai Chi Chuan és Chi Kung a Fénymag Egyesület szervezeti egységeként működik, így tevékenységeit is, annak keretein belül végzi. Jelszavunk:

"A testben, lélekben, szellemben egészséges emberért, a természetes életmódért és az élhető környezetért!"

Ha van lehetőséged, kérlek támogasd egyesületünket adód 1%-ának felajánlásával!

Köszönjük!

Viking, és a

Fénymag Egyesület - SanBao Tai Chi Chuan és Chi Kung Csapata

Fénymag Egyesület
1021 Budapest, Kuruclesi út 63.
www.fenymag-egyesulet.hu